Manuel Riva & Eneli - Mhm Mhm, single nou

Manuel Riva & Eneli – Mhm Mhm

Manuel Riva & Eneli – Mhm Mhm

DJ-ul Manuel Riva impreuna cu Eneli  lanseaza piesa „Mhm Mhm”. DJ-ul si producatorul de muzica electronica Manuel Riva revine cu un nou produs deep house de calitate alaturi de Eneli, una dintre putinele voci cu potential international si cu o personalitate atat de pronuntata. Manuel Riva a reusit sa bifeze unele dintre cele mai mari performante atinse in Romania de un producator muzical, fiind in spatele mai multor proiecte mainstream dance de succes inca din anul 2000.

manuel-riva

Piesa se numeste „Mhm Mhm”, este o coproductie Forward Agency / Roton Music, este compusa de Manuel Riva si Eneli si beneficiaza de doua videoclipuri, abordari diferite. Prima versiune este filmata la Venetia de catre Alex Ceausu si cea de-a doua este filmata la Grand Hotel Traian Iasi de catre Vali Barbulescu.

Asculta   Manuel Riva & Eneli – Mhm Mhm

In ultimul an si sub noul alias, Manuel Riva si-a trecut deja in palmares cateva productii deep si tech house fine: „How you say” (colaborare cu Hyptonix), „Wrong or Right” (cu Eneli), celebrul imn al clubului NOA – „We Are One” (cu Eneli), dar si mai multe remixuri si bootleg-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *