Mandinga feat. Shift - Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)

Mandinga feat. Shift – Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)

Mandinga feat. Shift – Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)

Manifestul prieteniei si al energiei pozitive, cu un mesaj motivational şi influente latino, piesa „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” este lansata la aproape doi ani după o alta piesa cu versuri in limba romana, „Ce poveste”, inregistrata de Mandinga alaturi de Connect-R. Shift și Mandinga si-au unit fortele pentru o piesa menita sa binedispuna pe toata lumea. ”Când va fi mai rau (asa sa ne fie)” n-are cum sa nu te faca sa zambesti.

img

O vorba din popor a fost cea care i-a inspirat pe Shift si pe cei de la Mandinga sa compuna o astfel de piesa. Toti am spus macar o data, la o petrecere, expresia ”Cand va fi mai rau, asa sa ne fie”. Exact acesta este și mesajul melodiei. Ritmul piesei face pe toata lumea sa danseze. Daca iti vine sa te ridici de pe scaun, e clar, iti cam place. Pe ritmuri latino si rap, ne indeamna sa ne traim la maximum si sa ne distram.

Asculta  Mandinga feat. Shift – Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)

O coproductie Cat Music si Happiness Production, imnul bunei dispozitii, single-ul „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” este compus de catre Andy Robert, Nicoleta Mihaila, Omar Secada, Elena Ionescu, Alexander Himely Benavides, Shift, Doddy si Marius Ciupitu.

Cei de la Mandinga au lansat anul trecut piesa Adrenalina, dupa ce in 2014 colaborau cu Connect- R la piesa Ce poveste si lansau doua single-uri noi,Viva la fiesta si Sufletul zambea.

Shift a venit cu o noua colaborare, de data aceasta alaturi de Ruby pentru piesa Urca si coboara, iar alaturi de What’s Up si Connect- R a lansat Norocos. Anul trecut, impreuna cu seful de la Rappin On s-a aflat in topuri cu trackul Baga mare si a ajuns in clasamentul 2015 al celor mai difuzate piese cu Avioane de hartie, un featuring cu Andra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *