Mandinga feat. Erik - Aventura, single nou

Mandinga feat. Erik – Aventura

Mandinga feat. Erik – Aventura

Mandinga a lansat prima piesă în noua formulă, cu Barbara Isasi în rolul principal. De câteva luni, ea s-a mutat în România, din Spania pentru a fi noua solistă a băieţilor. Prima piesă în noua formulă se numeşte „Aventura”, e cântată exclusiv în spaniolă, şi este un featuring cu Erik, fost participant la X Factor. Cel mai fresh single al începutului de vară a fost produs în studioul Panda Music.

img

Piesa „Aventura” s-a auzit de curând în premieră, în cadrul unui concert susţinut în Bucureşti, unde „a avut loc botezul” noii soliste. Clipul urmează să fie lansat în curând. Filmările încep peste câteva zile. O dată cu Barbara s-a alăturat formaţiei şi Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompetă. Noile piese Mandinga vor fi atât în limba engleză, cât şi în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul pop şi R&B, cu influenţe latino. Da-ti play, ca să porniti în aventura pe ritmuri latino şi pline de optimism cu Mandinga şi Erik.

Asculta  Mandinga feat. Erik – Aventura

Dupa cum stiti, Trupa Mandinga are o nouă solistă. Elena Ionescu, vocea grupului timp de zece ani, a ales să continue cariera muzicală pe un drum separat. De acum înainte, Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Aceasta este Barbara Isasi, o tânără în vârstă de 27 de ani care a participat în anul 2013 la “Vocea Spaniei”. Noile piese cântate de cei de la Manginga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B, cu influențe latino. Noua formulă a trupei Mandinga este acum: Ciupi la tobe (Ro), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percuție (Cuba), Zach la saxofon și la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) și, de asemenea, o noutate în trupă, Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *