MAJOR OFFICE - We Don’t Talk Anymore

MAJOR OFFICE – We Don’t Talk Anymore

loading...

MAJOR OFFICE – We Don’t Talk Anymore

Major Office a prezentat un cover al piesei „We don’t talk anymore“, interpretată de Charlie Puth şi Selena Gomez. Băieţii de la Major Office continuă lista de cover-uri interpretate într-un fel unic. De această dată, ei au ales una dintre cele mai îndrăgite piese ale anului 2016, „We don’t talk anymore“. Povestea single-ului „We don’t talk anymore“ a început în Japonia, când Charlie Puth a creat linia de chitară în timpul unei călătorii, iar câteva luni mai târziu i-a arătat-o Selenei Gomez. Totul a decurs rapid, cei doi artişti reuşind să înregistreze piesa în doar 15 minute.

major-office-we-dont-talk-anymore

Selena Gomez si Charlie Puth au creat un adevarat fenomen muzical prin single-ul “We Don’t Talk Anymore”. Piesa a devenit soundtrack-ul cuplurilor ce se instraineaza, iar lirica, pe cat de sincera si directa, ajunge indiscutabil la sufletul oricarei persoane ce a trecut printr-o despartire dureroasa vreodata. Povestea single-ului “We Don’t Talk Anymore” a inceput in Japonia, cand Charlie a creat linia de chitara in timpul unei calatorii, iar cateva luni mai tarziu i-a aratat-o Selenei. Inregistrarea a fost rapida, cei doi artisti reusind sa inregistreze piesa in doar 15 minute.

Asculta  MAJOR OFFICE – We Don’t Talk Anymore

Major Office, sau John, Matei si David au ales sa personalizeze piesa indragita de tinerii din toata lumea printr-o combinatie proaspata de beat-uri care pun accent pe talentul lor. Major Office isi asigura astfel atentia industriei, datorita personalitatii membrilor si a felului inedit in care abordeaza fiecare piesa. Timbrul solistului, insertiile de beatbox si flerul de care dau dovada tinerii sunt ingredientele perfecte cu ajutorul carora Major Office vor cuceri fanii in 2017.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *