Major Office - In The Name Of Love, single nou

Major Office – In The Name Of Love

Major Office – In The Name Of Love

Baietii de la Major Office au decis sa inceapa anul 2017 in forta, etalandu-si inca o data talentul prin coverul de exceptie al piesei “In The Name Of Love”. Creatia DJ-ului Martin Garrix si a artistei Bebe Rexha, “In The Name Of Love” a devenit hit international intr-un timp foarte scurt de la lansare, cucerind publicul prin interpretarea aparte si avalansa de emotii transmise. Baietilor din Craiova le-a reusit imposibilul: transformarea piesei si prezentarea catre public al unui stil muzical original si unic.

music-picture-2-720x415

Premiat cu 8 Discuri de Platina (2 in Australia, Belgia, Canada, Italia, 2 in Polonia, Noua Zeelanda) si 5 Discuri de Aur (Danemarca, Germania, Spania, Marea Britania si Statele Unite), single-ul se afla in continuare pe pozitii de top in toate topurile internationale de muzica. Participantii proiectului, John, Matei si David, au ajuns in atentia industriei muzicale prin coverul la piesa “Acele” de la Carla’s Dreams, care a fost inclus in top 5 cele mai bune cover-uri ale piesei. Major Office sunt una din trupele despre care se va vorbi mult in 2017 datorita talentului si individualitatii membrilor, combinand timbrul deosebit al solistului, pianul si insertiile de beatbox intr-o armonie aparte.

Asculta  Major Office – In The Name Of Love 

Sunt o trupa formata din trei tineri pasionati de muzica: John – voce si chitara, Matei – pian si David – beatbox. S-au cunoscut prin intermediul muzicii, colegi de scoala respectiv concurenti in anumite concursuri de talente. Dupa cateva improvizari muzicale au realizat ca ,,produsul” lor suna foarte bine si este ceva inedit, fapt care i-a incurajat sa mearga mai departe si cu incredere sa priveasca in viitorul acestei formatii, viitorul Major Office, astfel, au aparut in concerte caritabile, evenimente culturale, concursuri nationale, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *