Major Lazer - Night Riders, single nou

Major Lazer – Night Riders

loading...

Major Lazer – Night Riders

Major Lazer vine cu un videoclip urban si violent pentru cel mai nou single al sau, “Night Riders“. Meciuri de boxx intre fete, scene de striptease si plimbare de noapte sunt ingredientele celui mai nou videoclip lansat de proiectul lui Diplo. In clipul inspirat din “Fight Club“ mai apar Travis Scott, Sha Ley, Isabel Deprince si Kanyanut, iar in ciuda violentei, materialu video se incheie intr-o nota pozitiva.

travis-night-riders

Major Lazer este un proiect de muzică electronică creat de DJ-ul și producătorul american Diplo. A constat în colaborarea cu DJ-ul/producătorul englez Switch, dar s-au despărțit la sfârșitul anului 2011. Diplo a fost de atunci ajutat de DJ/producerii Jillionaire și Walshy Fire (Black Chiney) cu producția și spectacolele live. Muzica lor se întinde pe numeroase genuri, de obicei o fuziune între reggae și muzică dancehall cu genuri dance, cum ar fi moombahton și electro house.

Asculta   Major Lazer – Night Riders

Ei au lansat două albume intregi, “Guns Don’t Kill People“… “Lazers Do“ și “Free the Universe“, lansate în 2009 și 2013. Ei au lansat și un EP intitulat Apocalypse Soon în martie 2014, care a inclus contribuții de la Pharrell Williams și Sean Paul. Major Lazer, de asemenea, a produs Reincarnated, albumul reggae de debut de Snoop Dogg, după schimbarea numelui său în Snoop Lion.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *