Maia - Love me now, single nou

Maia – Love me now

Maia – Love me now

Dupa ce anul trecut s-a lansat cu piesa „Sentimiento”, anul acesta o ascultam pe Maia cu o noua colaborare cu 1ArtistMusic, „Love me now”. Mirela aka Maia este un artist talentat, care are multe lucruri de spus in viitor in industria muzicala atat nationala cat si internationala. Maia crede că este pregătită să dea piept cu showbizul în adevăratul sens al cuvântului. Cantareata este originara din Constanta, a inceput sa cante la Tip Top Minitop la varsta de 6 ani, iar de atunci a ajuns sa lucreze inclusiv cu cei de la Play & Win. Colaborarea cu 1 Artist Music (The Kid & Dony) are deja vechime. In anul 2008, AlexUnderBase alaturi de Maia in calitate de vocalista inregistreaza un real succes cu piesa Feelings in Grecia.

e3d9371a-5f0b-4f20-8157-c0d71d0fa56b

“Ma aflam in vizita la studio-ul baietilor de la 1ArtistMusic cand le-am cerut sa-mi arate la ce proiecte au mai lucrat. Am ascultat cateva piese, cateva idei cand am dat de un anume „smash”, asa era trecut in calculator. De la primele acorduri piesa acesta mi-a sucit mintile. Nu am plecat de la studio pana cand acestia nu mi-au promis ca acest “smash”va fi urmatorul meu single. Dony & The Kid s-au tinut de promisiune iar acel „smash” este acum „Love me now”, un single care sper sa va ridice in picioare si sa va ofere o stare de bine”, declara Maia.

Asculta   Maia – Love me now

„Maia ne-a vizitat la studio pentru a ii mai arata cele mai recente proiecte ale noastre. A doua zi ne-a sunat si ne-a rugat sa ii promitem ca „smash-ul” nostru va deveni urmatorul ei single iar asta s-a si intamplat. Smash-ul este noua piesa Maia – „Love me now”, declara Dony & The KID

Tânăra artistă este pasionată și de dans. În 2006 a absolvit Liceul de Artă din Constanța, secția Coregrafie, unde a practicat diverse stiluri de la balet până la dansuri populare și de caracter. Pasiunea pentru dans o păstrează și azi, pentru că săptămânal este prezentă la o școală de salsa, unde dansează împreună cu o trupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *