Mahala Rai Banda feat. Buppy Brown – Kan Mahala

loading...

Mahala Rai Banda feat. Buppy Brown – Kan Mahala

Un proiect inedit in muzica romaneasca, trupa Mahala Rai Nanda, lanseaza single-ul si videoclipul “Kan Mahala”, o colaborare cu artistul jamaican Buppy Brown. Cu un mix funky de stiluri muzicale, un beat modern si unic, piesa este compusa de catre Ionita Aurel, Mihai Ogasanu si Lennox Brown, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir. Melodiile cantate de trupa Mahala Rai Banda au ajuns in toate colturile lumii, in faimoase edificii culturale precum: Cosmopolite din Oslo, Adelaine Royal Theatre din Australia, Opera Garnieri din Paris, Arts Center din Moscova, Opera din Viena, BBC Studio 6. De altfel, trupa a cantat in deschiderea unor concerte sustinute de Lenny Kravitz, Scorpions, Mariah Carey, Jimmi Cliff.

Mahala-Rai-Banda-720x415

“Colaborarea cu Mahala Rai Banda este inspirationala, sunetele instrumentelor imi aduc aminte de perioada in care mergeam alaturi de tatal meu in studiouri. Am acceptat instant colaborarea datorita stilului lor unic, iar cel care a contribuit la realizarea featului este Mihai Ogasanu, caruia ii multumesc. Cu siguranta imi doresc sa mai fac si alte piese in colaborare cu Mahala Rai Banda”, declara Buppy Brown.

Asculta  Mahala Rai Banda feat. Buppy Brown – Kan Mahala

Lennox Buppy Brown este un artist originar din Jamaica si a lansat numeroase piese pana in prezent. Buppy nu este la prima colaborare cu artisti romani; el a mai lansat piese alaturi de Costi Ionita. Pe langa asta, Buppy sustine concerte alaturi de trupa lui, The Uplifters si facut parte din distributia unor filme ca “Blade 1” si “Don Cheadle”, alaturi de nume ca Wesley Snipes.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *