MAGIC! - Red Dress, single nou

MAGIC! – Red Dress

loading...

MAGIC! – Red Dress

Trupa Magic! își invită fanele să se îmbrace cu rochii roșii la următoarele concerte, iar cu ocazia acestui manifest, artiștii lansează și un nou single „Red Dress”. MAGIC! revine cu un nou single „Red Dress”, dedicat femeilor din întreaga lumea. Trupa, care provine din Canada, a devenit celebră datorită piesei de debut „Rude”, care a ocupat prima pozitiție în topurile muzicale din șapte țări. La fel ca piesa „Rude„, cu care trupa a cunoscut succesul, „Red Dress” are un vibe cu aromă de plajă, un refren care îţi rămâne în cap şi pe care îl fredonezi fără să vrei.

magic-600x400

Videoclipul începe cu citatul „Cel mai important lucru la o rochie este femeia care o poartă”, iar Nasri a povestit că piesa vorbește despre femeile care doresc să arate perfect la o întâlnire, în timp ce admiratorii lor își doresc să le vadă mai mult dezbrăcate. Single-ul de debut ’Rude’ de pe primul album ‘Don’t Kill The Magic’ a adus un nou tip de stare ascultătorilor şi a captivat atenţia radiourilor din America şi Europa (ce-i drept, la noi a ajuns puţin mai târziu). După multe colaborări se pare că în final membrii trupei, Mark Pellizzer, Nasri, Ben Spivak şi Alex Tanas (de la dreapta la stânga) au găsit armonia perfectă care să îi ducă spre sufletele iubitorilor de muzică din întreaga lume.

Asculta  MAGIC! – Red Dress

„Am vrut ca oamenii să se regăsească în videoclip și nu să admire doar femeia standard. Frumusețea vine în toate formele și culorile, iar fetele din clip reflectă asta. Abia așteptăm să ne vedem fanele în rochii roșii, la concertele care vor urma!” a declarat Nasri, solistul trupei Magic!.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *