Madlyne - I'm coming home feat. Alessandro

Madlyne – I’m coming home feat. Alessandro Danescu

Madlyne – I’m coming home feat. Alessandro Danescu

I’m coming home” sau Madalina Cernat, fata cu voce de aur. Madalina Cernat lanseaza piesa ”I’m coming home”, o melodie calda,de suflet. Madalina Cernat, o adolescenta timida si sensibila, o tanara cu o voce incredibila, un „copil fenomen”, cum a fost ea supranumita, determinata sa cucereasca lumea. Canta de la varsta de 6 ani si, spune ea, de-abia acum incepe sa se vada, cu adevarat, rezultatele muncii sale. Ploiesteanca a reusit sa scoata, alaturi de Alessandro Danescu, o piesa cu care, spera ea, va cuceri nu doar piata muzicala din România, ci se va face remarcată si pe plan internaţional. Din punctul ei de vedere, F Charm, compozitorul acestei piese frumoase , este unul dintre cei mai talentati artisti din România.

Ambitii mari, sacrificii si o viata dedicata intru-totul muzicii. Madlyne, fiindca acesta este numele de scena pe care si l-a ales ” vocea de aur” a Ploiestiului, spune ca toata munca si sacrificiile pe care le-a facut de dragul muzicii nu au fost degeaba. Si, mai spune ea, atunci cand iubesti ceea ce faci, cand ” acel ceva” te reprezinta, cand ai încredere în tine si în Dumnezeu, atunci totul pare mult mai usor. Si, da, se numeste, vocatie. Atat pe F Charm , cat si pe Alessandro i-a întalnit in studiourile Lanoy Production. Isi doreste mult sa auda piesa pe posturile de radio si sa se bucure de mult succes in tara si în străinătate.

Asculta   Madlyne – I’m coming home feat. Alessandro Danescu

”Cred ca fiecare persoana care a simtit sentimentul de dor fata de o persoană apropiata se poate regasi în versurile piesei .. Distanaa trebuie să fie un motiv în plus pentru a iubi mai mult”, declara Madlyne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *