Madalina Cernat - Fara control

Madalina Cernat – Fara control

loading...

Madalina Cernat – Fara control

Madalina Cernat, artista cunoscuta pentru participarea la mai multe festivaluri nationale si internationale, a lansat single-ul si videoclipul “Fara control”, piesa realizată de Lanoy Records, regie: Andrei Măerean, operator video: Adrian Iliescu, producţie: Zebra Film. Videoclipul are peste 4 000 vizualizări pe youtube, iar aprecierile pe pagina artistei cresc de la o zi la alta. Sub pseudonimul Madlyne, tânăra artistă a lansat în urmă cu un an, împreună cu Alesssandro Danescu, o superbă piesă, I’m coming home. Tânăra Madalina Cernat este din oraşul Baicoi are vârsta de 18 ani, colaborează cu Teatrul “Toma Caragiu “Ploieşti, cântând alături de Nico, Daniela Raduica şi Romeo Zaharia în spectacolul ‘ Şlagăre în revenire “dar şi în ansamblul Academic Stars de la CCS –UPG Ploieşti. În trecut Madalina a colaborat cu artişti celebrii precum F. Charm şi Alessandro.

“Fara control” este o piesa speciala, dedicata tuturor indragostitilor. Videoclipul prezinta o frumoasa poveste de dragoste, a doi tineri ce calatoresc spre necunoscut, departe de tot ce este rau, in cautarea visului lor. Versurile au un mesaj puternic, care sper sa ajunga la sufletul ascultatorilor, si anume ca iubirea este un sentiment care nu poate fi controlat, ce apare in cele mai neasteptate momente si ne poate schimba complet perspectiva asupra vietii, imposibilul devenind astfel posibil. Piesa este compusa de F Charm, unul dintre cei mai talentati compozitori pe care ii cunosc, in studiourile Lanoy Production, iar videoclipul a fost regizat de Andrei Maerean, managing director&owner Zebra Film”, a declarat artista.

Asculta  Madalina Cernat – Fara control

A început să cânte de la vârsta de 6 ani, fiind încurajată de doamna învăţătoare Florenţa Ariciu, apoi a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Ploieşti, apoi a fost ajutată de fostul director a Filarmonicii “Paul Constantinescu “, Corneliu Irimia, şi de compozitorul Viorel Gavrilă. Are în palmares multe premii naţionale şi internaţionale, printre care: premiul 1 la festivalul Joy of Europe (Belgrad-Serbia), locul 2 (împreună cu grupul Vivox) la Festivalul San Remo, premiul I la Festivalul Mamaia Copiilor 2012, trofeul Premiilor Radio România, şamd.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *