A.M. SNiPER feat. Afro B & Foureira - Send For Me,, single nou

A.M. SNiPER feat. Afro B & Foureira – Send For Me

A.M. SNiPER feat. Afro B & Foureira – Send For Me

A.M. SNiPER a lansat „Send for me“, o colaborare cu Foureira si Afro B. A.M. SNiPER ne surprinde cu un nou videoclip, realizat de aceasta data pentru piesaa  „Send for me“,care este  o colaborare cu Foureira si Afro B. Un adevarat entertainer, A.M. SNiPER a combinat in noua lui piesa diferite stiluri muzicale din SUA, Marea Britanie, Cipru si Grecia. Piesa are deja 700.000 de streamuri pe Spotify si a intrat in Spotify Viral Top 50 in 5 tari diferite. Mai mult decat atat, „Send for me“ a stat aproximativ 10 saptamani in Music Week Urban Club Charts.

Anthony Melas, mai cunoscut sub numele de scenă A.M. SNiPER, este un rapper cipriot britanic, producător de înregistrări și antreprenor, cunoscut mai ales ca fost membru al echipei So Solid. El sa născut in Anglia, dar acum locuiește în Ayia Napa, unde organizează festivalul NapaRocks și deține acțiuni în numeroase afaceri. Pe lângă munca sa la So Solid Crew, Melas este, de asemenea, un artist solo prolific si a colaborat cu Jaguar Skills, Wiley, Tinie Tempah și Wretch 32. În mai 2016, el a lansat videoclipul pentru „HYPE” cu rolul Curren $ y.

Asculta   A.M. SNiPER feat. Afro B & Foureira – Send For Me

Eleni Foureira sa nascut ca Entela Fureraj la 7 martie 1987 în Fier, Albania. Are trei frati (Ioanna, Margarita și Giorgos). Inainte de a devenii cantareata, Foureira a fost interesata de designul de moda, deoarece a fost puternic influentata de mama ei care lucra in domeniu. A crescut in regiunea Kallithea din Atena, Grecia. De la o varsta frageda, insa, a început sa cante la chitara si a lucrat timp de trei ani pentru un teatru. Ea a facut parte din grupul „Mystique” înainte de lansarea carierei sale solo.

Afro B sa nascut in Venetia, Italia, dar sa mutat in Germania de la o varsta frageda. Cariera muzicala a inceput in 1994 cu spectacole la un numar de gemuri de hip hop. A devenit cunoscut prin colaborări cu rapperii din colectiile de hip-hop din Stuttgart, Kolchose pana in 1999,apoi a lansat primul sau album solo, “Rolle mit Hip Hop“. Primul single din acest album, „Reimemonster” („rima monștrii”), care a inclus rapperul din Hamburg City, Ferris MC, este incă considerat un clasic german hip hop. Albumul în sine a avut de asemenea un succes comercial echitabil, ajungând pe locul 13 în topurile albumelor germane. In acel an, a vizitat Germania cu colegii Kolchose Freundeskreis si mai tarziu ca act de deschidere pentru Die Fantastischen Vier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *