Lucian Barbulescu - Azzido, single nou

Lucian Barbulescu – Azzido

loading...

Lucian Barbulescu – Azzido

Azzido! Un cuvant ca o stare de spirit! Cu dans, energie si multa nebunie. DJ-ul Lucian Barbulescu lanseaza single-ul si videoclipul “Azzido”. După ce l-ai văzut de multe ori alături de Adi Mihăilă – The Hitman în nopţile albe din cadrul ZU Party Romanian Tour, DJ Lucian Bărbulescu te provoacă la dans, energie şi multă nebunie! „Azzido” este compusă de Ciprian Blaga şi DJ Sava, iar videoclipul este regizat chiar de Lucian Bărbulescu şi este o incursiune haioasă, energică, fără un scenariu prestabilit, de dimineaţa până seara, prin cele mai cool locuri din Bucureşti.

img

Piesa este compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava, iar videoclipul este regizat de catre Lucian Barbulescu si este o incursiune haioasa, energica, fara un scenariu prestabilit, de dimineata pana seara, prin cele mai cool locuri din Bucuresti. Videoclipul “Azzido” nu este prima sa experienta de regizor. Lucian Barbulescu, DJ-ul pe care cu siguranta l-ai intalnit macar o data la pupitrul unui club, la butoane. In prezent, Lucian lucreaza la alte doua piese, care vor fi lansate in urmatoarele luni.

Asculta  Lucian Barbulescu – Azzido

“Azzido… Cine nu-si aduce aminte de Azzido Da Bass – Dooms Night?! De acolo a pornit totul, hai sa-i zicem un ‘tribut’ pentru cate boxe s-au rupt la propriu in vremea aceea… O piesa de club, de dans, de rupt tenesii in vara lui 2016. ‘Vinovatul’ principal a fost DJ Sava, care a lucrat in studio impreuna baietii lui, si a iesit ‘Azzido’, initial doar un ghid tras de catre Ciprian Blaga, care a si ramas vocea de pe piesa. Pentru orchestratia piesei au mai lucrat Claudio Cristo, DJ Bonne si Razvan Matache”, declara Lucian.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *