Lucia - Strong, single nou

Lucia – Strong

Lucia – Strong

Lucia a lansat videoclipul noului single ”Strong”. Vizualul a fost filmat la Castelul Bran,  fiind regizat și produs de Laurențiu Bălăceanu și Florian Ghiță. ”Strong” este noul single extras de pe albumul de debut al Luciei. Filmările videoclipului realizat pentru această piesă au avut loc la Castelul Bran la începutul lunii aprilie și prezintă castelul medieval într-o lumină inedită, inclusiv prin cadre filmate cu drona. Regia, producția și montajul sunt semnate de Laurențiu Bălăceanu și Florian Ghiță.

maxresdefault

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Avea să înregistreze un cover după „Silence” și să-l pună pe pagina lor de Facebook, iar lor avea să le placă la nebunie, insistând să filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fără efecte speciale, dar care avea să devină viral în toată lumea, strângând peste un milion de vizualizări în doar cateva luni.

Asculta  Lucia – Strong

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese și noi concerte, debutul live avand loc la ediția din 2012 a Summer Well. De atunci, cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului ei stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu. Anul trecut, Lucia a lansat albumul de debut ”Silence”, acesta fiind disponibil la streaming si download digital pe iTunes, Google Play, Deezer și alte platforme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *