LP - Other People si Tightrope

LP – Other People si Tightrope

LP – Other People si Tightrope

După hit-ul “Lost On You”, LP, artista care a cucerit lumea prin stilul ei original, lansează single-urile şi videoclipurile “Other People” şi “Tightrope”, piese ce se regăsesc pe cel mai recent album. Pentru cele două clipuri, LP a colaborat cu regizorul Chuck David Willis, cel care a realizat şi videoclipul “Lost On You”. Cu un decor burlesque, “Other people” pune în scenă o poveste de dragoste care este pe punctul de a se destramă, în timp ce “Tightrope” descrie legătură puternică şi sentimentele reciproce pe care doi oameni le pot avea. Single-ul de succes „Lost On You” a ocupat prima poziţie în topul iTunes din aproape 20 de teritorii şi s-a poziţionat pe locul 4 în topul Shazam la nivel mondial.

lp-nouveau-titre-tightrope-lost-on-you-death

Videoclipul piesei „Other People” a fost realizat de Chuck David Willis, cel care de altfel, a regizat și materialul video pentru „Lost On You”. Față de noul videoclip, „Tighrope”, în care cei doi iubiți riscă un moment de plăcere în doi, în „Other People”, povestea se schimbă. Frumoasa relație începe să se destrame, doar pentru că unul dintre parteneri își dorește să schimbe ceva, să experimenteze, dând în altă extremă. În acest caz și întregul decor, asemănător celui din filmul Burlesque, ajută la conturarea poveștii.

Asculta   LP – Other People

Videoclipul piesei „Tightrope” a fost realizat de Chuck David Willis, cel care de altfel, a regizat și materialul video pentru „Lost On You”. Povestea de această dată este a riscului, dar și a dorinței în iubire. Pentru un singur moment de plăcere alături de persoana iubită, trebuie să riști, să miști munții din loc. LP cântă rock, pop, indie rock, indie pop și alternative rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat “Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre mulți alții, pentru Rihanna, Christina Aguilera și Cher. Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este “Lost on you”, lansat în iunie 2016.

Asculta   LP – Tightrope

LP a cântat în premieră la București în cadrul evenimentului Full Moon Live, la Arenele Romane, în 2016. În România, „Lost On You” a ocupat prima poziţie în Shazam, iar în topul radio şi TV se află de peste 21 săptămâni pe primele locuri. Adeptă a stilului indie rock, pop şi alternative rock, LP a fost descoperită de către David Loewry, solistul trupei Cracker, cel care a şi produs albumul de debut “Heart – Shaped Scar”. De asemenea, LP a compus texte pentru artişti precum Christina Aguilera, Rihanna şi Cher. Produs de către Mike Del Rio şi PJ Bianco, albumul conţine zece piese, compuse de către LP şi Nate Company.

În septembrie 2016, artista a cântat în premieră la Bucureşti, în cadrul evenimentului Full Moon Live, la Arenele Romane. Albumul “Lost On You”, semnat de artista americană LP (Laura Pergolizzi), este disponibil în toate librăriile Cărtureşti din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *