Loredana feat. Nadir - Casablanca

Loredana feat. Nadir – Casablanca

loading...

Loredana feat. Nadir – Casablanca

Loredana şi Nadir încearcă o nouă colaborare de senzaţie. După HIT-ul „Te iubesc”, cei doi revin acum cu o nouă poveste de dragoste într-o locaţie exotică. Noul single, „Casablanca” a fost iniţial lansat doar de Loredana în urmă cu câteva luni. Piesa avea versuri doar în limba română, iar acum împreună cu Nadir s-a transformat într-un featuring în franceză. Deocamdată, piesa are doar un lyric video, şi în funcţie de feedback-ul fanilor ar putea urma şi un clip oficial.

loredana-groza-nadir-videoclip-te-iubesc

Loredana si Nadir incearca o noua colaborare de senzatie. Dupa HIT-ul „Te iubesc”, cei doi revin acum cu o noua poveste de dragoste intr-o locatie exotica si . Noul single, „Casablanca” a fost initial lansat doar de Loredana in urma cu cateva luni. Piesa „Casablanca” este produsă de MediaPro Music Entertainment, la fel ca hitul „Obişnuiai să mă iubeşti odată”. Muzica este compusă de către Lisarius Tătaru şi Loredana Groza, iar versurile au fost scrise de Loredana, Gabriela Groza şi Nadir Tamuz.

Asculta   Loredana feat. Nadir – Casablanca 

Nadir nu este la prima colaborare. A mai făcut parte din proiectul Havana şi pregăteşte acum şi o surpriză cu Randi. Clipul noului single a fost prezentat ieri în premieră de MediaPro Music Romania. Cântecul face parte din „Imaginarium”, cel mai recent album al Loredanei Groza, lansat oficial în noiembrie 2015.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *