Loredana & Deepcentral - Unde esti?, single nou

Loredana & Deepcentral – Unde esti?

loading...

Loredana & Deepcentral – Unde esti?

La cateva luni de la lansarea single-ului, Deepcentral si Loredana vin cu materilul video pentru ”Unde esti”. Frumoasa balada primeste acum un videoclip de imagine filmat intr-un castel, in care baietii si Lori se plimba prin camere, cautand parca ceva. Baietii de la Deepcentral au reusit sa ajunga pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese de la noi in 2016 datorita colaborarii cu Delia la piesa ”Gura ta”. In plus, la finalul anului trecut au venit si cu piesa ”Dependent”.

14657427_10153820553326945_4092370911676010607_n

În noiembrie 2016, Loredana a sustinut, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, un concert de amploare la Sala Palatului. Show-ul ”Sentimente” a oferit spectatorilor oportunitatea de a călători în timp alături de Loredana, publicul fiind expus unei vaste palete de emoții: de la speranța și inocența copilăriei până la recunoștința dragostei. Loredana a impresionat audiența cu un show complex, un spectacol multisenzorial. Pe 1 martie, Loredana începe turneul național “Sentimente”, care va cuprinde concerte în mai multe orașe din România.

Asculta   Loredana & Deepcentral – Unde esti? 

”Loredana este o personalitate, o artista de tip curcubeu, care are exceptionala capacitate de a te inunda prin piesele ei cu stari de toate felurile. Ascultand-o, te simti extravagant, vagabond, boem, plin de pasiune. Este o mare onoare sa compunem pentru ea, sa fim pe scena alaturi de ea. Piesa „Unde esti?” este acea gura de aer a sufletului si a mintii în care, timp de 3 minute si ceva, uiti de cotidian, visezi, speri, simti, traiesti pentru tine si pentru povestea ta de dragoste. O traiesti intens ca în adolescenta. Am mare incredere in aceasta melodie.” declara Doru Todorut.

Colaborarea cu Loredana a fost o experienta aparte. Am lucrat mult la aceasta piesa si imi doresc sa ajunga mesajul la cat mai multi dintre voi, spune George Calin.

”Mă bucur să vă anunț lansarea unui nou single, „Unde esti?”, în colaborare cu Deepcentral. E un cântec de dragoste, care vorbește despre faptul că obișnuim să descoperim valoarea iubirii, fericirea, de abia după ce am pierdut-o… Pe Doru Todoruț îl cunosc de la Pop Idol, când a participat la acest concurs de talente pe care l-am prezentat în anii 90 la ProTV și de atunci i-am spus că într-o zi vom cânta împreună! Iată că ziua a sosit!
Bucurați-vă de noul meu single „Unde ești?” și dacă vă place, dați-i share!”, a scris Loredana pe pagina sa de Facebook.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *