Loredana - Casablanca, single nou

Loredana – Casablanca

loading...

Loredana – Casablanca

Loredana Groza ne poartă către o lume colorată și condimentată, odată cu lansarea single-ului „Casablanca”, un lyric video pentru o piesa care vorbește despre o iubire ca o vară toridă: „Casablanca”. Inclusă pe albumul „Imaginarium”, lansat în toamna anului trecut cu un super concert la Sala Palatului, piesa „Casablanca” are influențe tradiționale marocane și e încă un mesaj despre diversitate și celebrarea vieții prin iubire pe care artista îl trimite. „Casablanca” este o piesa care vorbește despre iubire, scris de Loredana și Lisarius Tătaru.

loredana-concert-reveria-2014-6354

Melodia a fost interpretată în premieră, în limba franceză, la concertul „Imaginarium” de la Sala Palatului, împreună cu Nadir. Ritmul, versurile sunt inspirate din acea lume atât de colorata și condimentată, fascinantă și ispititoare prin contrastele și pitorescul ei! Bucurați-vă și împrăștiați-l mai departe!” a spus Loredana. Anul trecut, peste 4000 de oameni au venit la Sala Palatului, pentru a o asculta pe Loredana, în cadrul show-ului Imaginarium, care s-a desfășurat două zile la rând.

Asculta  Loredana – Casablanca

Cu ocazia spectacolelor din toamnă, artista a lansat și un nou album, care cuprinde piese precum „Te iubesc”, „Risipitor” și „Val după val”. Loredana are în prezent concerte prin toată ţara, iar din toamnă o veţi vedea jurizând într-un nou sezon al show-ului „Vocea României” de la Pro TV.

„Am un cadou de vară toridă pentru voi! Un music lyric video al cântecului Casablanca de pe albumul Imaginarium, scris de mine și Lisarius Tătaru! Vă invit pe toți într-o vacanță exotică pe note muzicale, într-unul dintre cele mai misterioase și senzuale locuri din lume: Casablanca!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *