Loredana - Avatar, single nou

Loredana – Avatar

loading...

Loredana – Avatar

După o călătorie în India și Tibet, Loredana lansează „Avatar”, melodie ce vorbește despre iubire și spiritualitate. Piesa este însoțită de un videoclip încărcat de imagini ale Indiei. Avatar e o dedicatie de dragoste pentru un suflet pereche, iar vizualul se potriveste de minune cu ideea din spatele versurilor. Videoclipul a fost filmat de catre Cristi Groza si Avisek Mangaldharma, montajul fiind realizat de Mihai Vasilache & Mariana Parea. Single-ul “Avatar” este compus de catre Loredana, Radu si Ana Sarbu in studioul Rassada Music.

Videoclipul a fost filmat în India și o prezintă pe cântăreață în diferite ținute tradiționale indiene, cântând și dansând. Natura, clădirile viu colorate și oamenii locului întregesc tabloul unei lumi încărcate de spiritualitate. Atât clipul, cât și mesajul melodiei sunt roadele artistice ale unei călătorii pe care Loredana a întreprins-o în India și Tibet. Loredana a ajuns în orașul în care locuiește Dalai Lama, acolo unde l-a și întâlnit pe liderul spiritual care este o sursă de inspirație pentru întreaga lume.

Asculta   Loredana – Avatar

Cel mai recent single al Loredanei este Fugit din Rai, insa la inceputul acestui an am ascultat-o alaturi de baietii de la Deepcentral intr-o super colaborare – Unde esti. Artista a lansat anul trecut un nou album, Imaginarium, de pe care a promovat piese ca Vrei sa ma iei, in featuring cu Alama, insa nu a reusit sa mai domine topurile cum a facut-o in trecut cu single-uri ca Apa sau Risipitor.

Versuri – Avatar

In mii de feluri te-am strigat
Mii de nume ti-am dat
In mii de locuri te-am chemat
Nu te-am gasit, suflet avatar!

Ai aparut ca din senin
Inger sau avatar
Nu stiu din ce lume vii
E vis sau esti real
Suflet avataaar.

Cate stele sunt sus pe cer
Tu mi le dai mie!
Versuri-lyrics.info
Port sufletul tau in suflet zi si noapte
Ne vorbim putin de vorbe n-avem nevoie
Cu buze de iubire tu ma gasesti mereu.

In mii de vieti parca am trait
Inainte de asta
In fiecare te-am gasit
Asa a fost sortit
Acum este doar preludiu la tot ce va urma.

Cate stele sunt sus pe cer
Tu mi le dai mie!
Port sufletul tau in suflet zi si noapte
Ne vorbim putin de vorbe n-avem nevoie
Cu buze de iubire tu ma gasesti mereuuu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *