Lora - Lume feat. Sergiu Ferat, single nou

Lora – Lume feat. Sergiu Ferat

Lora – Lume feat. Sergiu Ferat

Lora lanseaza Lume impreuna cu Sergiu Ferat, o piesa ce scoate in evidenta o latura a societatii despre care putini au curajul sa vorbeasca si anume diferenta dintre esenta si aparenta. Lora vorbește despre diferența dintre esență și aparență într-o piesă nouă, intitulată ”Lume”. Melodia este înregistrată în colaborare cu Sergiu Ferat și este acompaniată de un videoclip regizat de Florin G. Botea.Piesa “Lume” este compusă de Lora, împreună cu Vlad Popescu, Șerban Cazan, Florin Boka și Sergiu Ferat. Videoclipul a fost filmat în București, fiind regizat de Florin G. Botea. Odata cu lansarea single-ului anterior, “Valul”, Lora a abordat un alt look, dar și noi stiluri muzicale. Artista a descis să transmită mesaje care au legătură cu societatea zilelor noastre și să evidențieze influența pe care aceasta o poate avea asupra noastră. Versurile piesei „Lume” au fost scrise de Lora impreuna cu Thea Minculescu, Vlad Popescu, iar pentru linia melodica cei trei au colaborat cu Serban Cazan.

Lora a ales pentru videoclipul piesei „Lume” să își expună atât partea sensibila și elegantă ce simbolizează latura ei exterioară, cât și partea curajoasă și dură cu un look diferit pentru care artista a ales tot tunsoarea în stilul Cleopatrei, aceasta simbolizând latura interioară. Lora a anunțat încă din primăvara anului trecut o posibilă colaborare cu Sergiu Ferat, artistul care a lansat „Pe coastă” alături de BUG Mafia, și ne-a făcut pe toți curioși vara asta, după ce a filmat videoclipul.Noua piesă a Lorei se numește „Lume” și are un mesaj puternic, „despre demoni și iertare”. Videoclipul a fost filmat în București vara asta, iar imediat după aceea, Lora a plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia. Odată cu lansarea single-ului anterior, „Valul”, Lora a apelat la o nouă imagine și la o noua abordare în ceea ce privește piesele sale. Artista a descis să transmită mesaje care au legatură cu societea zilelor noastre și să evidențieze influența pe care aceasta o poate avea asupra noastră.

Asculta  Lora – Lume feat. Sergiu Ferat 

“Istoria piesei a început cu 13 ani în urmă, atunci când am scris prima strofă. Apoi, într-o seară, când eram la studioul HaHaHa Production, Sergiu cânta la chitară și am început să fredonez strofa piesei <> care instant i-a atras atenția lui Sergiu. Dintr-o dată am început să cânt refrenul, ca și cum l-aș fi știut dintotdeauna. Vlad Popescu a început producția piesei iar Șerban Cazan a compus la clape acel acordeon ce dă un touch aparte piesei… and magic happened. Mă bucur nespus că am lansat aceast single alături de Sergiu. Suntem foarte buni prieteni și este unul dintre cei mai talentați artiști pe care îi cunosc”, declară Lora.

În clipul single-ului “Lume”, Lora își expune atât latura sensibilă și elegantă, cât și cea curajoasă și puternică, marcând astfel trecerea de la ce se vede în exterior, la ce se întâmplă în interior. Videoclipul este o alegorie a societății din zilele noastre și ne prezintă o licitație în cadrul căreia oamenii se luptă să obțină lucruri pe care le consideră valoroase, dar care de fapt sunt lipsite de conținut.

Versurile melodiei “Lume”

Am incercat, am uitat, am cerut de la viata
Numai ce am meritat
Am sperat ca voi primi o rasplata
Pentru cat am asteptat

Si am dat tot, nu mi-a mai pasat
Ca m-am abondonat
Tu ai luat si repede ai plecat
Nimic n-a mai contat

Lume, dor toate vorbele
Imi alunga visele
De ce sa plang eu noptile

Cine crezi ca te salveaza
Cand eroii nu conteaza pentru noi
Lume, faci trafic de suflete

Cand esti cu fata, il vezi mereu cum iti zambeste
Fara sa stii ca-si freaca palmele pe ascuns
Nu poti sa vezi cu adevarat ce isi doreste
Oricat ti-ar lua, nu e de ajuns

Ti-ar lua si ce n-ai si te-ar face dator
Te-ar lua gen marfa si el negustor
Cand n-ai eticheta, mimeaza respect
Dar fug de pretul corect

N-o sa intreb daca nu
Sa nu mai fii tu

Lume, dor toate vorbele
Imi alunga visele
De ce sa plang eu noptile

Cine crezi ca te salveaza
Cand eroii nu conteaza pentru noi
Lume, faci trafic de suflete

Lume
De ce

Cine crezi ca te salveaza
Cand eroii nu conteaza pentru noi
Lume, faci trafic de suflete

Si, cand mergi pe strada, nu lasa lumea sa vada
Ca-n tine, cu tine, se tine lupta sa nu vada
Si, cand mergi pe strada, nu lasa lumea sa vada
Ca-n tine, cu tine, se tine lupta sa nu vada

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *