Lora – Asha

loading...

Lora – Asha

 Lora a lansat un single hot, ”Asha” ca ea. Lora pune pe muzică o poveste despre momentul acela când fugi de trecut și te lovești de un viitor pe care ți-e frică să-l accepți. ”Asha” e despre iubirea de care încerci să fugi, dar ea nu te lasă să scapi. Ca într-un labirint, Lora se luptă cu sensimentele din trecut și din viitor, într-un prezent incert. Piesa are parte de un videoclip foarte dinamic, în care Lora aleargă încontinuu, dar trecutul și viitorul apar în fața ei și nu mai poate să scape. Cei doi dansatori și coregrafia contemporană te fac să vibrezi la fiecare notă, iar vibe-ul piesei te prinde din prima. Au trecut opt luni de la ultimul single al Lorei, timp în care a avut două colaborări cu R.A.C.L.A și Cortes. Acum, Lora e gata să se ”împotrivească” din nou și să fugă de iubire.

Lora-Asha-melodie-noua-piesa-videoclip-2016-Laura-Petrescu-new-single_cristi-raraitu.blogspot.ro

Vizualul a fost filmat în Brașov,iar sound-ul este unul dinamic, numai bun pentru această vară, fiind regizat de Bogdan Daragiu. Lora ne propune pentru vara lui 2016 o piesă cu beat-uri tropicale, intitulată ”ASHA”. Melodia a fost compusă de Theea Miculescu, Laura Petrescu, Șerban Cazan, Boka Florin și Nagy Lucian, pentru reagia clipului, artista colaborând cu Bogdan Daragiu. Conceptul videoclipului este despre o fata care fuge de trecut si se loveste de un viitor pe care nu il accepta. Ea lupta pentru a ramane ancorata in prezent, insa nici aici, pe drumul ei ingust, nu are loc pentru nimeni.

Asculta   Lora – Asha

“Vin cu un sound nou, îndrăzneț și torid. Vara asta vreau să dansăm împreună “ASHA”. Beat-urile tropicale ale piesei m-au cucerit de la prima ascultare și imediat mi-am dat seama că acesta trebuie să fie următorul meu single. De la primele acorduri mi-am dat seama că videoclipul trebuie să fie extrem de dinamic. Un duel coregrafic între masculin și feminin, între bine și rău, între yin și yang, în care eroina noastră câștigă. O poveste de dragoste între trecut, prezent și viitor. Bruce și Istvan, cei doi dansatori pe care îi cunoașteți de la ”Românii au talent”, au creat dansul din clip, iar rezultatul a întrecut toate așteptările. Cele 26 de ore de filmare au trecut într-o clipa. “ASHA” ne distrăm vara aceasta!”, a declarat Lora.

Recent, Lora a colaborat cu RACLA pentru piesa ”Sub stele”, compusă de Mihalache Ștefan (Connect-R), Matache Răzvan și Călin Ionescu (Rimaru). Melodia a fost lansată la sfârșitul lunii mai, împreună cu un videoclip regizat tot de Bogdan Daragiu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *