LLP & Emil Lassaria feat. Caitlyn - Africa, single nou

LLP & Emil Lassaria feat. Caitlyn – Africa

LLP & Emil Lassaria feat. Caitlyn – Africa

LLP, Emil Lassaria si Caitlyn incearca sa ne scoata din amorteala de iarna cu un nou single,Africa. Uluitoare si incarcata de exotism, „Africa” ni se dezvaluie acum si printr-un nou single care e pregatit sa ia cu asalt cluburile de preutindeni. DJ LLP, Emil Lassaria si Caitlyn ne ofera, pentru inceput de an, o piesa perfecta pentru a indeparta fiorii recii si a-i inlocui cu un val de caldura emanat de puterea unui hit de vara, menit sa ne incinga imaginatia asemenea unei Fata Morgana.

afric
Noul videoclip de imagine e plin de culoare, iar piesa pare potrivita sa intre in playlisturile de club si nu numai. Africa este primul single lansat din 2016 lansat de DJ LLP dupa succesul inregistrat cu precendentul, “Bounce” „Africa” ne spune povestea unei povesti de dragoste care ia nastere in peisajul pe cat de misterios si periculos, pe atat de fascinant, al celui mai fierbinte continent de pe planeta.

Asculta  LLP & Emil Lassaria feat. Caitlyn – Africa

Ritmul puternic si ademenitor are puterea de a ne transpune intr-o lume mult diferita fata de a noastra si de a ne infuza starea de spirit cu un vibe energic si senzual, antrenandu-ne inca de pe acum pentru noptile de dans petrecute pe plaja.

„Africa” este primul single lansat din 2016 lansat de DJ LLP dupa succesul inregistrat cu precendentul, „Bounce”. Pentru DJ Emil Lassaria si Caitlyn aceasta nu era prima colaborare, cei doi artisti oferindu-ne pana acum piese de neuitat ca „El Calor”, „tu Amor”, „Serenata” sau „Guantanamera”, dar si un album EDM lansat in 2014.

Pentru DJ Emil Lassaria si Caitlyn aceasta nu era prima colaborare, cei doi oferindu-ne pana acum piese ca El Calor, Tu Amor, Serenata sau Guantanamera, dar si un album EDM lansat in 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *