Liviu Teodorescu - Sa Nu Te Prind, single nou

Liviu Teodorescu – Sa Nu Te Prind

Liviu Teodorescu – Sa Nu Te Prind

Liviu Teodorescu continuă proiectul #LiTEmoments cu o piesă sensibilă. ”Să nu te prind” vine la două săptămâni după ”Toate momentele” și sună extrem de bine. Liviu revine la subiectul despre care știe să cânte cel mai bine și care îl inspiră cel mai mult: relațiile. A doua melodie din proiectul #LiTEmoments are un mesaj despre acele relații toxice, în care partenerul te face mai mult să suferi decât să zâmbești. Artistul a povestit că nu este neapărat o piesă de dragoste, ci se poate aplica și la relațiile interumane, de exemplu atunci când un prieten te dezamăgește și te face să suferi.

Prima piesă a sezonului doi #LiTEmoments, „Toate momentele”, a reușit să strângă la doar o săptămână de la lansare aproape 2 milioane de vizualizări. Cele trei piese ale proiectului #LiTEmoments au fost scrise și compuse de Liviu în studioul său LiTE Music, iar videoclipurile filmate în același cadru ne transpun într-o călătorie prin care artistul își deschide sufletul. Acestea vor fi lansate o dată la două săptămâni, în fiecare vineri la aceeași ora, respectiv 10:00, pe canalul de Youtube al lui Liviu Teodorescu.

Asculta   Liviu Teodorescu – Sa Nu Te Prind

”Am fost puțin mai explicit decât de obicei, dar una dintre promisiunile mele pe anul ăsta a fost să fiu sincer în muzica mea, în totalitate. Știu că oamenii care mă ascultă îmi permit acest lux, de asta mă consider norocos. Dacă vrei să scoți pe cineva urgent din viața ta, trimite-i piesa asta și apoi dă-i block peste tot”, a spus Liviu.

Primul sezon #LiTEmoments a cuprins o colecție de patru piese care au evidențiat trăiri bazate la început pe un orgoliu puternic și pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar bărbatul a rămas doar cu amintirile relației. Piesele „Unele întrebări”, „Prefă-te”, „Gândul meu” și „Nu e treaba mea” au reușit să strângă peste 18 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube a lui Liviu, acesta fiind unul din motivele care l-au motivat să continue povestea cu un nou sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *