Liviu Teodorescu – Gelos

loading...

Liviu Teodorescu – Gelos

Liviu Teodorescu lanseaza un nou single, insotit de un videoclip care se potriveste foarte bine versurilor, ”Gelos”. Cantaretul se transforma intr-un actor care interpreteaza versurile despre tradare si gelozie. E cel de-al doilea single pe care Liviu Teodorescu l-a lansat anul acesta, dupa ce in luna februarie a venit cu o poveste scoasa din filmele de actiune pentru piesa „Dor de ea”. Cea mai bună piesă lansată de Liviu Teodorescu până acum a fost „Ești piesă”, cu peste 5,7 milioane de vizualizări pe Youtube.

12936544_985109981585854_4508958985425410403_n

Liviu Teodorescu a compus o nouă piesă, intitulată ”Gelos”. Mixată și masterizată de Bunicu Magic, melodia este însoțită de un videoclip în regia TrandaFilm. Cu acest prilej, Liviu exersează pași de dans pe o coregrafie realizată de Pyciu Est. ”De azi, încep un nou capitol”, scrie Liviu Teodorescu pe pagina de Facebook, invitându-și fanii să urmărească noul clip.

Asculta Liviu Teodorescu – Gelos

Liviu Teodorescu a cochetat încă de mic cu teatrul, muzica, festivalurile și competițiile muzicale, cele mai notabile performanțe publice, în ultimii ani, fiind aparițiile sale în serialul „Pariu cu viata” (Pro TV) și show-ul TV Vocea României.

Pe Liviu il stim datorita participarii la concursul Vocea Romaniei, iar dupa ce a reusit sa il impresioneze pe Marius Moga a ajuns sa lucreze alaturi de acesta si echipa sa. După prima lui piesă din cariera solo, “Electronic Symphony”, au urmat “Ești Piesa”, “Așa e dragostea” (cu Andra), “Tot ce mi-a rămas” (cu Robert Toma și Adda), “Un loc în viața ta”, “În brațele tale”, ”Târziu” și ”În brațele tale”, artistul contribuind substanțial atât la text și la compoziția liniilor melodice, cât și la producția finală. În prezent, Liviu este concurent în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *