Liviu Teodorescu - Cine M-a Pus, single nou

Liviu Teodorescu – Cine M-a Pus

loading...

Liviu Teodorescu – Cine M-a Pus

Liviu Teodorescu s-a făcut remarcat prin sensibilitatea și romantismul pe care le transmite în fiecare piesă a sa. Artistul își continuă cu pasiune și implicare in muncă și lansează un nou single, “Cine m-a pus”. Piesă vorbește despre regretele, naivitatea și inocență cu care a crezut în dragoste, care poate fi uneori extrem de înșelătoare. „Cine m-a pus să te iubesc, când tu te prefaceai” își întreabă el iubită, cu tristețe în glas. Tânărul artist încearcă să accepte realitatea că a pierdut iubirea care i-a fost purtată. El încă mai iubește în ciudă faptului că, din partea persoanei iubite, focul dragostei s-a stins. Întrebările îl apăsa și își dorește să înțeleagă de ce nu mai poate simți în continuare dragostea, ce a fost în trecut atât de frumoasă.

liviu-teodorescu-cine-m-a-pus

Textul piesei a fost compus de Liviu, partea instrumentala a fost realizată de Hahaha Production, iar protagoniștii videoclipului au fost Liviu Teodorescu și Sânziană Negru. Videoclipul în regia lui Michael Mircea surprinde perfect mesajul piesei și transfer în imagini emoția și mesajul piesei. Sânziana Negru este cu siguranță cea mai hot apariție din blogosfera românească, cu o comunitate în permanentă creștere. Tânără s-a remarcat prin frumusețea răpitoare, dar și datorită umorului cu care tratează subiectele de pe blog. Pe lângă faptul că are o vocea remarcabilă, Liviu, este compozitor și textier realizându-și singur piesele. El a compus pentru artişti precum Alina Eremia, Andra, Adda, What’s Up, Amna, Ruby și Robert Toma. Anul acesta el și-a mai îndeplinit un vis, acela de a avea propriul studio de producție muzicală, numit Lite Music.

Asculta Liviu Teodorescu – Cine M-a Pus

„Am piesă asta scrisă de foarte mult timp și tot de foarte mult timp mă sfătuiește lumea să o scot. Am produs-o alături de Șerban Cazan și de Smiley, la Hahaha Production. Am schimbat împreună cu Smiley versurile la refren și uite așa a ieșit duma asta cu „Cine m-a pus”. Mi se pare o întrebare pe care ne-o punem în multe situații limită, mai ales în iubire, când ne dăm seamă că am pus prea mult suflet, unde nu trebuia. Mi-am dorit mult să avem groove la piesă asta și Șerban a făcut asta cum nu se putea mai bine”, a declarat Liviu Teodorescu.

„Clipul l-am filmat cu Michael Mircea și a fost o experiență super mișto și relaxanta, deși afară plouă și era frig. Am fost până la mare, prima oară când merg la mare în octombrie:)). Sânziană Negru e super profi și îi mulțumesc din suflet că a acceptat invitația de a fi rolul feminin în clipul meu. De mult o urmăream și îmi doream să colaborez cu ea. Filmările au durat foarte mult, aproape 24 de ore. Cu toate astea, Sânzi a fost fresh până când Michael a spus că ziua de filmare s-a terminat” a declarat Liviu.

„Liviu le are pe toate, talent pe măsură înălțimii lui, charismă, e frumos de pică fețele după el, așa că are toate șansele să ajungă un artist de top internațional. Sunt cea mai mândră că am filmat acest clip împreună, mi-a fost atât de ușor să lucrez cu el, sper și îmi doresc să simtă toată lumea povestea asta, așa cum am simțit-o și noi”, spune Sânziana.

Liviu și-a cucerit publicul cu piese care au strâns milioane de vizualizări pe Youtube precum „Esti piesa”, „Un loc în viața ta”,„Tarziu”, „In brațele tale” „Gelos”,” „Dor de ea” sau prin „Matematica iubirii”, o colaborare cu fratele său, Matei Teodorescu, și cu Adda. Toate piesele sale au un mesaj profund și reflectă perfect personalitatea artistului.

Versuri Cine m-a pus

Ooo, noptile mi-aduc doar vise fara rost despre tot ce-a fost
Privesc iar in oglἰnda, nu ma recunosc.. nu ma mai recunost
Cand ai plecat mi-ai spus ca tre’ sa te-nteleg, dar eu cu ce m-aleg
Ochii mei sunt dependenti de cum zambesti si tu nu mai esti

Oare ai ales cu sufletul
Mii de intrebari ma tot apasa
Nu ma lasa, nu ma lasa..

Cine m-a pus sa cred atunci cand tu nu mai credeai
Cine m-a pus sa ard atunci cand tu, tu te stingeai
Cine m-a pus sa te iubesc cand tu te prefaceai
Ti-as cere un strop de dragoste dar stiu, stiu ca nu ai

Ooo, si as putea sa-ncep sa caut altceva, cu altcineva
Da’ tot.. ceva ma tine nu ma lasa inima, nu ma lasa inima
Ooo, cand ai plecat mi-ai spus sa nu te opresc, daca te iubesc
Acum, noptile mi-aduc doar vise fara rost despre tot ce-a fost

Oare ai ales cu sufletul
Mii de intrebari ma tot apasa
Nu ma lasa, nu ma lasa..

Cine m-a pus sa cred atunci cand tu nu mai credeai
Cine m-a pus sa ard atunci cand tu, tu te stingeai
Cine m-a pus sa te iubesc cand tu te prefaceai
Ti-as cere un strop de dragoste dar stiu, stiu ca nu ai

Aceeasi intrebare fara raspuns
De la rasarit pana la apus.. cine m-a pus, cine m-a pus
Credeam ca se atrag minus si cu plus
Dar eu sunt tot pe minus de cand m-ai sedus
Cine m-a pus, cine m-a pus..

Cine m-a pus sa cred atunci cand tu nu mai credeai
Cine m-a pus sa ard atunci cand tu, tu te stingeai
Cine m-a pus sa te iubesc cand tu te prefaceai
Ti-as cere un strop de dragoste dar stἰu, stiu ca nu ai

Cine m-a pus, cine m-a pus…

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *