Lindsey Stirling - Wonder As I Wander,

Lindsey Stirling – Wonder As I Wander

loading...

Lindsey Stirling – Wonder As I Wander

Inspirată de conflictul dintre lumină și întuneric, Lindsey Stirling pune în versuri, coregrafie și imagini o frumoasă poveste despre regăsirea de sine. Noul single al violonistei se numește ”I Wonder As I Wander”. Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de ”violonista hip-hop” a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record. Lindsey se ocupă de întregul scenariu al videoclipurilor sale, de la compunerea pieselor până la decor și coregrafie. Dansul contemporan vine în completarea unui artist ce pare să-și fi găsit drumul în industria muzicală fără a depune un efort suplimentar celui de a se cunoaște pe sine.

Asculta   Lindsey Stirling – Wonder As I Wander 

“Pentru mine, acest videoclip și această piesă ar trebui să reprezinte contrastul. Există atât de mult conflict în mine. E partea întunecată, care mă face să mă simt deprimată și pierdută, și partea luminoasă, care reprezintă libertatea, încrederea în mine și bucuria contagioasă. Amândouă pot fi atât de puternice, iar eu pot hotărî pe care dintre ele să le alimentez. În această piesă, versurile sunt despre a fi pierdut și fără niciun salvator. Dacă venim spre el, ne va curăța și ne va lumina”, a declarat Lindsey Stirling.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *