Lidia Buble feat. Amira - Le-am spus si fetelor, single nou

Lidia Buble împlineste 23 de ani

loading...

Lidia Buble împlineste 23 de ani

fLidia Buble împlineste 23 de ani chiar astazi, asculta si tu cele mai noi melodii ale artistei in emisiunile Radio Click Romania.

Lidia Buble împlineste 23 de ani, Lidia Buble,

Ca Lidia Buble iubeste sa discute cu fanii sai pe principalele retele de socializare, se stie. Ceea ce nu multi stiu este ca artista, de curand, isi întreaba fanii ce nebunie ar face in ultima zi a celor 22 de ani, cu alte cuvinte daca ar fi în locul ei.

Astfel artista isi intreaba fanii pe o retea de socializare cu ajutorul unei fotografii: „Ultima zi de 22. Ce nebunie ai face tu de ziua ta?”.

Lidia Buble a fost descoperita de Adrian Sînă, cel care este impresionat de vocea ei senzationala și de pasiunea pentru muzică. Primul ei single, “Noi simțim la fel”, o poveste de dragoste moderna, este prima inregistrare intr-o studio profesionist “Noi simțim la fel” reprezinta primul mare succes al artistei, fiind una dintre cele mai difuzate piese pe posturile radio si tv din România. Anul 2014 vine și cu primul premiu important din cariera Lidiei Buble, “Best New Act”, la premiile Romanian Music Awards. Lidia a mai colaborat și cu Akcent pentru single-urile “Kamelia” si “Andale”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *