Lidia Buble - Eu voi fi, single nou

Lidia Buble – Eu voi fi

Lidia Buble – Eu voi fi

Lidia Buble a lansat videoclipul noului single ”Eu voi fi”. Piesa a fost compusă de Adrian Sînă și Andrei Vitan. După succesul single-ului “Mi-e bine”, care a adunat peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat primele poziții în topurile radio și TV săptămani la rând, Lidia Buble lansează o nouă piesă, “Eu Voi Fi”. „Eu voi fi” este o melodie sensibilă, un elogiu al iubirii. Cântăreaţă şi-a pus o parte din suflet şi a reuşit, din nou, să ne atingă coarda sensibilă a sufletului. Artistă le-a dat vestea mult aşteptată fanilor săi. Piesa a fost primită cu mult entuziasm şi are toate şansele să devin un nou hit din portofoliu artistic al Lidiei. Produs în studioul Akcent Music, single-ul “Eu Voi Fi” prezintă o poveste de dragoste în care orice visător se poate regăsi cu ușurință.

YXNoPWU1NjMyMTllYWQ2NjhjMDFlMjRlN2MzYzU2YzQxNTQ2.thumb

Videoclipul piesei “Eu Voi Fi” a fost filmat într-un decor de poveste, Lidia jucând rolul unei actrițe hollywoodiene. Producția videoclipului a durat câteva săptămâni pentru ca toate detaliile să fie puse la punct. Pentru clip, artista a avut 3 ținute vestimentare create special pentru ea. Odată cu piesa “Eu Voi Fi”, Lidia a lansat și o campanie cu același nume, în care a publicat mai multe poze din viața privată, însoțite de texte despre ea și persoanele dragi din viața ei. Lidia Buble a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Akcent pentru single-ul “Kamelia” și featuringul cu Adrian Sînă pentru piesa “Noi Simțim La Fel“. La doar 20 de ani, tânăra artistă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, fiind comparată cu Laura Stoica. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

Asculta   Lidia Buble – Eu voi fi

“Filmarea videoclipului piesei “Eu Voi Fi” a avut loc într-un conac boieresc spectaculos. Mi-a plăcut atât de mult echipa și tot ce s-a întamplat pe set, încât am făcut abstracție că erau sub 0 grade, iar eu purtam rochițe de vară. Tot efortul a meritat și sunt foarte bucuroasă de rezultat. Sper să vă placă. Piesa “Eu Voi Fi” este o declarație de dragoste și mi s-a părut momentul potrivit să invit publicul în sufletul meu și să îi arăt și alte fațete ale omului Lidia. Practic, e un jurnal cu poze și gânduri”, a declarat Lidia.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul ei sunt „Le-am spus și fetelor”, ”Forever Love” (lansat împreună cu Direcția 5), ”Noi Simțim La Fel” feat. Adrian Sînă, ”Mă cerți” feat. Adrian Sînă. În 2016, Buble și Matteo au lansat piesa “Mi-e bine” în Sibiu, la premiile Media Music Awards, în fața a peste 40.000 de oameni.

Versuri – Eu voi fi

De cand cu tine, sunt mereu
Doar cu capul in nori, adorm abia in zori
Dar poate ca asa sunt eu
Indragostita mereu de ce nu e al meu.(eu voi fi)

Si plang, te strig, te caut
Nu ma aude nimeni
In lipsa ta ma doare inima.

Te chem, nu vii, stau si astept
Dar nu esti langa mine
As vrea sa-mi dai o sansa, sa pot sa iti arat.

Eu voi fi
Fata care poate sa schimbe noaptea in zi
Eu voi fi versuri-lyrics.info
Si doar eu voi avea cu mine Soarele si Luna mereu
Doar eu..

Stiu ca nu-ti pasa ce simt eu
Am un glas ce-a racit, cerandu-ti la nesfarsit
Sa te intorci sa-mi spui ca eu
Voi fi unica ta, parte din viata ta.

Si plang, te strig, te caut
Nu ma aude nimeni
In lipsa ta ma doare inima.

Te chem, nu vii, stau si astept
Dar nu esti langa mine
As vrea sa-mi dai o sansa, sa pot sa iti arat..

Eu voooi fi
Fata care poate sa schimbe noaptea in zi
Eu voooi fi
Si doar eu voi avea cu mine Soarele si Luna mereu
Doar eu.. (x2)

Numai, numai euuu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *