Leya D. - Right Now, single nou

Leya D. – Right Now

loading...

Leya D. – Right Now

Drumul ei în lumea muzicii a început la X Factor, acolo unde a vrut să demonstreze că are talent. Şi a reuşit din plin. Leya D a muncit, a învăţat, iar acum lanseaza single-ul “Right Now”, prima ei piesa cu versuri in limba engleza. Lansat la cateva luni dupa piesa “Karma” (feat Kalif), single-ul “Right Now” este compus de catre Leya D., iar orchestratia este realizata de catre Alin Radu si Florin Buzea. Leya D este si compozitoarea anterioarelor ei piese.

Leya-D-e1479236667406-720x415

Artista e foarte mândră că a ajuns la X Factor, pentru că asta i-a deschis drumul spre succes si e hotărâtă să cucerească inimile oamenilor. Leya D a lansat anul acesta piesa “Karma”, featuring Kalif, prima ei piesa in colaborare, cu un videoclip filmat intr-o locatie spectaculoasa locatii din Romania – Castelul Cantacuzino din Busteni.

Asculta  Leya D. – Right Now

“Right Now este o piesa care vorbeste despre pasiunile ascunse ale dragostei si are un beat care te va cuceri”, spune  Leya D.

Leya D (Denise Anghelache) este numele frumoasei cantarete, fosta participanta la X Factor in anul 2014, care astazi lanseaza noul sau single intitulat “Right Now“. Piesa este semnata sub sigla unei dintre cele mai mari case de discuri din Romania, si anume Cat Music.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *