Les Elephants Bizarres - Vocile Marii

Les Elephants Bizarres – Vocile Marii

Les Elephants Bizarres – Vocile Marii

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul noului single „Vocile Mării”. În ton cu anotimpul ce tocmai a poposit, „Vocile Mării” este o melodie inspirată de poveștile în care marea devine personaj principal. Pe acest fundal iau naștere relații de iubire, încărcate de pasiune și efervescență. Piesa are un vibe pozitiv, fiind perfectă în crearea unei atmosfere de distracție. Se spune ca vara nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj muzica. Ia cu tine si “Vocile marii”, este cu good vibes si energie, acea piesa inspirata din povestile in care marea este un personaj principal. Piesa este compusa de catre Les Elephants Bizarres, iar videoclipul este regizat de Iustin Surpanelu si produs de Robert Ionicioiu. Personajul feminin este actrita Lorena Luchian, aceasta participand la filmarile ce au avut loc pe coasta Marii Negre, in Bulgaria, la sfarsitul lunii mai. Cea de-a doua zi de filmare a fost in Bucuresti, pe Lacul Morii, acolo unde intreaga trupa a fost prezenta.

Photo Amynoza (1)

Les Elephants Bizarres prezintă un nou single extras de pe cel mai recent album „SEEN”, ce a fost lansat pe 1 martie în cadrul unui concert la Expirat – Halele Carol. Piesa este compusă de trupă, iar videoclipul este regizat de Iustin Șurpănelu și produs de Robert Ionicioiu. Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai indragite trupe din alternative-ul romanesc, aceasta luand cu asalt scena muzicii alternative romanesti cu LP-ul de debut, „Hello”. Energia celor de la Les Elephants Bizarres a calatorit rapid peste granite, trupa fiind invitata sa cante la EXIT Festival (cel mai mare festival de muzica din Serbia) sau Spirit of Burgas (Bulgaria), deschizand si concertele din Romania ale unor artisti precum Roxette sau James Blunt.

Asculta   Les Elephants Bizarres – Vocile Marii

Încă din 2007, trupa a fost compusă din Ștefan Matei (vocal) și Mihai Marin (bass). În 2014, li s-au alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth / clape), iar în 2016 Bogdan Alexandrescu (tobe) a întregit actuala formulă a trupei. LP-ul de debut, „Hello”, a surprins plăcut scena muzicii alternative românești, iar succesul a continuat să se fructifice. Les Elephants Bizarres a fost invitată să cânte la Exit Festival (cel mai mare festival de muzică din Serbia) și Spirit of Burgas (Bulgaria), și a deschis concertele din România ale unor artiști precum Roxette, James Blunt sau Maroon 5. 2016 a insemnat multe concerte la festivaluri importante din tara, lansarea piesei Rosu Neon, ajunsa in Top 10 Europa FM. Sfarsitul de an a insemnat un al doilea single ce anunta noul album, Shivers fiind prezentat publicului la sfarsitul lunii noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *