Les Elephants Bizarres – Rosu Neon

loading...

Les Elephants Bizarres – Rosu Neon

Les Elephants Bizarres ne ofera azi „Rosu Neon”, primul single de pe cel de-al treilea album al „turmei”. Piesa a fost lansata in garajul Europa FM in cadrul emisiunii „Desteptarea” si a fost prezentata pentru prima data fanilor in cadrul concertului sustinut duminica, in Piata Constitutiei, in deschiderea concertului Maroon 5. Les Elephants Bizarres pregatesc urmatorul album, care sa continue povestea turmei dupa „Hello” (2010) si „Zoologic” (2014). Anul trecut ne-au oferit si piesa „Girls Gone Wild”, lansata impreuna cu HaHaHa Production, iar in aceasta vara ii vom putea vedea live pe la majoritatea festivalurilor din Romania.

leseb-rosu neon

Formaţia de indie-pop-rock Les Elephants Bizarres este completată din 2014 de Enver Mamut şi Tudor Amarandei, care s-au alăturat formulei iniţiale a trupei, cu Ştefan – vocal, Claudiu – tobe şi Mihai – bass. Dacă în 2007 Les Elephants Bizarres s-a format din „dorinţa de a completa scena muzicală din Sibiu cu elemente de rock modern, rezultând un gen muzical alternativ, ale cărui influenţe principale vin din grunge, punk, desert rock”, între timp a devenit un adevărat fenomen. Les Elephants Bizarres a ajuns să cânte în deschiderea multor artişti internaţionali şi este nelipsită din headlineul multor festivaluri de renume.

Asculta  Les Elephants Bizarres – Rosu Neon

Les Elephants Bizarres, au cântat în deschiderea show-ului, Maroon 5. Les Elephants Bizarres, au adus pe scenă zâmbete, multă energie și piese perfecte pentru începutul verii. Elefanții au venit și cu o surpriză pentru public și au interpretat în premieră o melodie nouă, care se numește „Roșu neon”, dedicată soarelui care nu voia să apună. Printre cântecele, care ne-au făcut să dansăm, s-au mai numărat „Hello Says The Devil!”, „Nu mă opri” și imnul dedicat fetelor care știu să se distreze -„Girls Gone Wild”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *