Les Elephants Bizarres - Eu cu tine si cealalta fata, single nou

Les Elephants Bizarres – Eu cu tine si cealalta fata

Les Elephants Bizarres – Eu cu tine si cealalta fata

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul noului single ”Eu cu tine și cealaltă fată”. Vizualul este regizat de Mihai Marin și o are în prim-plan pe Mădălina Roșca. Înaintea lansării albumului „Seen”, Les Elephants Bizarres prezintă publicului o nouă piesă, intitulată ”Eu cu tine și cealaltă fată”, una din cele trei piese in limba romana de pe acest material.. Melodia este compusă de trupă și produsă de Bogdan Alexandrescu & Cosmin Lupan. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat și produs de Mihai Marin după un scenariu gândit de Monograf Studio. Noul album Les Elephants Bizarres, ”Seen”, va fi lansat în cadrul unui concert la Expirat – Halele Carol. În deschidere va cânta Tourette Roulette.  „SEEN”, albumul, arata super cool iar cand il veti deschide „magic will happen”.

concert-les-elephants-bizarres-in-cluj-napoca-i97042

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul românesc. Încă din 2007, trupa a fost compusă din Ștefan Matei (vocal) și Mihai Marin (bass). În 2014, li s-au alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth / clape), iar în 2016 Bogdan Alexandrescu (tobe) a întregit actuala formulă a trupei. Les Elephants Bizarres a luat cu asalt scena muzicii alternative românești cu LP-ul de debut, „Hello”. Primul lor single, „Hello! Says the Devil!”, rămânând pe locul 1 în topuri timp de șapte săptămâni la rând.

Asculta   Les Elephants Bizarres – Eu cu tine si cealalta fata 

Veselia celor de la Les Elephants Bizarres a călătorit rapid peste graniță, trupa fiind invitată să cânte la Exit Festival (cel mai mare festival de muzică din Serbia). 2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din țară, lansarea piesei „Roșu Neon”, ajunsă în Top 10 Europa FM, dar și invitația de a deschide concertul trupei Maroon 5, de la București. Sfârșitul de an a adus un al doilea single care anunța noul album, „Shivers” fiind prezentat publicului la sfârșitul lunii noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *