Lavinia - Replica de cinema, single nou

Lavinia – Replica de cinema

Lavinia – Replica de cinema

Lavinia a lansat videoclipul piesei „Replica de cinema”. Melodia prezintă o poveste de dragoste ce poate fi cu ușurință transpusă într-un scenariu cinematografic. De muzică și versuri s-au ocupat Robert Toma și Adrian Klein, iar videoclipul a fost regizat de Silviu Mîndroc. Vizualul aduce în prim plan o coregrafie specială, un dans contemporan plin de pasiune și sensibilitate, cu doi dansatori profesioniști, Hera Zaulet și Marius Moldovan – finaliști ai emisiunii-concurs „Românii au talent”. Nici apariția Laviniei nu este mai prejos, aceasta abordând diferite ținute, look-uri și atitudini, completând, astfel, ideea videoclipului.

Lavinia a lansat în urmă cu un an piesa „Sfârșitul lumii”, alături de Cabron. De-a lungul timpului, artista a lansat piese în limba engleza și română, dintre care amintim „Honey Boy”, „Dragoste cu împrumut”, „Povești cu zâne” sau „Aroma Del Amor”, o poveste inspirată din cultura spaniolă, cu un dans autentic de flamenco. Cariera muzicală a Laviniei a început în 2003 când, împreună cu Doinița Veleanu, a lansat trupa Spicy. Duo-ul a avut succes cu piesele „Mi-e frică (să dorm singurică)”, „Aroma dragostei” și „Chipul tău”.

Asculta  Lavinia – Replica de cinema

Trupa a rezistat doar până în 2005, când Lavinia a decis să înceapă o carieră solo. Albumul de debut s-a intitulat „Doar eu” și a inclus melodiile „Doar eu sunt perechea ta” feat. Korekt, „Suflet lângă suflet” feat . Marcel Pavel și „Aș zbura”. Apoi, artista a intrat în contact cu producătorii binecunoscutului material Cafe del Mar și a plecat în Spania pentru a realiza un nou album. Rezultatul s-a numit „Vida Mia” și a apărut în 2006. După 2 ani, Lavinia a lansat discul „Dragoste în secret”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *