Lavinia – E sarbatoare, e Craciun

loading...

Lavinia – E sarbatoare, e Craciun

Numaratoarea inversa incepe acum! Uram bun venit lunii Decembrie si iernii cu noua piesa lansata de Lavinia, dedicata sarbatorilor , “E sarbatoare, e Craciun“. Compusa de catre Lavinia, piesa “E sarbatoare, e Craciun” vorbeste despre sarbatorile de iarna, o bucurie cum doar o data pe an o poti simti, o bucurie a Craciunului. Piesa “E sarbatoare, e Craciun” vorbeste despre sarbatorile de iarna, o bucurie cum doar o data pe an o poti simti, o bucurie a Craciunului.

Acesta va fi primul Craciun al Laviniei Parva si al lui Stefan Banica în calitate de sot si sotie, dupa ce acestia s-au casatorit asta-vara. Pentru proiectul video, Lavinia a ajuns la munte, unde a gasit multa zapada, sa surprinda exact acele elemente specifice iernii, dar si intr-o casa, langa un semineu, locul la care ajungi in perioada friguroasa si unde gasesti emotie si caldura.

Asculta  Lavinia – E sarbatoare, e Craciun

In urma cu cateva luni, Lavinia a lansat alaturi de Cabron piesa “Sfarsitul lumii”. De-a lungul timpului, Lavinia a lansat piese ca “Aroma Del Amor”, o poveste inspirata din cultura spaniola, cu un dans autentic de flamenco, dar si piese in limba engleza si romana – “Honey Boy, “Povesti cu zane”, “Dragoste cu imprumut”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *