Last Night feat. Fly Project - Next To You, single nou

Last Night feat. Fly Project – Next To You

Last Night feat. Fly Project – Next To You

Baietii de la Fly Project si cei de la trupa Last Night au parte de un party fierbinte in videoclipul celei mai noi colaborari dintre ei. „Next To You” e o piesa care iti va face un chef de nebun de distractie.Multe femei frumoase si un joc de poker într-un cadru de basm. Aceasta este reteta videoclipului piesei „Next To You”. Dupa cateva partide de poker, spiritele se incing si fetele incep sa se dezbrace, sa danseze lasciv si sa ii provoace pe baieti sa uite de ce au venit.

NEXT TO YOU

Baietii de la trupa Last Night au fost descoperiti si promvati chiar de Tudor și de Dan de la Fly Project. Poker, supermodele si un castel la dispozitia lor, sunt ingredientele celui mai nou videoclip filmat de Fly Project impreuna cu Last Night, trupa descoperita chiar de ei. Last Night inseamna Bogdan, Cristi si Felix, producatori la Fly Records, studioul lui Tudor si al lui Dan (Fly Project), iar ei au compus impreuna featuring-ul „Next To You”.

Asculta  Last Night feat. Fly Project – Next To You

Primul single lansat de Last Night a fost hit in Bulgaria, Macedonia, Turcia, Albania, Kazakhstan, Pakistan, Kosovo, iar fanii lor asteptau de ceva vreme ceva nou

„A fost cel mai usor clip al nostru, pentru ca am avut castelul din inima orasului doar pentru noi, am stat jos tot clipul si am filmat alaturi de trei femei foarte profesioniste si extrem de sexy” spune Tudor de la Fly Project.

“Cele mai bune lucruri se fac in familie, familia baietilor de la Fly Project, cu oamenii cu care rezonezi la fel; noi am intrat acum doi ani in echipa asta si de prima data a existat chimie intre noi si asta se vede in muzica pe care o facem”, a declarat Felix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *