Last Night feat. Fly Project - Next To You, single nou

Last Night feat. Fly Project – Next To You

Last Night feat. Fly Project – Next To You

Băieții de la Fly Project și cei de la trupa Last Night au parte de un party fierbinte în videoclipul celei mai noi colaborări dintre ei. „Next To You” e o piesă care îți va face un chef de nebun de distracție. Multe femei frumoase și un joc de poker într-un cadru de basm. Aceasta este rețeta videoclipului piesei „Next To You”. Băieții de la trupa Last Night au fost descoperiți și promvați chiar de Tudor și de Dan de la Fly Project.

lansare

Videoclipul piesei, ne aduce in atentie un supermodel, menit sa suceasca mintile privitorilor si un castel. Conform lui Tudor de la Fly Project: “A fost cel mai usor clip al nostru, pentru ca am avut castelul din inima orasului doar pentru noi, am stat jos tot clipul si am filmat alaturi de trei femei foarte profesioniste si extrem de sexy”.

Asculta  Last Night feat. Fly Project – Next To You

“Cele mai bune lucruri se fac in familie, familia Fly Records, cu oamenii cu care rezonezi la fel, noi am intrat acum doi ani in echipa asta si de prima data a existat chimie intre noi si asta se vede in muzica pe care o facem”, spune Felix.

Last Night este o trupa noua in peisajul muzical, descoperita chiar de baietii de la Fly Project si este formata din Bogdan, Cristi si Felix, trei producatori fideli ai casei de discuri Fly Records, studioul personal al trupei Fly Project.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *