Last Night feat. Anda Adam - Wanna Love You, single nou

Last Night feat. Anda Adam – Wanna Love You

Last Night feat. Anda Adam – Wanna Love You

Baietii de la Last Night au cooptat-o pe senzuala Anda Adam pentru cel mai nou single al lor, Wanna Love You. Mai intai i-au fost producatori la o piesa cu care a castigat inima Orientului Mijlociu si acum fac un feat impreuna. Last Night si Anda Adam lanseaza piesa Wanna Love You, produsa in studioul Fly Records. Wanna Love You va fi lansata in toata lumea, urmand ca Anda Adam, sa isi faca timp in programul aglomerat de proaspata mamica si impreuna cu baietii de la Last Night sa intre in promovare cu acest single in Romania.

bc1f0a32-89d1-4f73-a9a9-9ca3df7c7767

Videoclipul a fost filmat de Alex Ceausu, cu care baietii au deja o legatura de prietenie, intr-o padure de langa Bucuresti si la un castel parasit, unde au filmat in jur de 24 ore in continuu. Felix, Cristi si Bogdan lucreaza intens in studio, fiind producatori muzicali, dar si la elemente surpriza pentru noul lor show, pe care il vom vedea cu siguranta curand pe scenele cluburilor din Romania.

Asculta   Last Night feat. Anda Adam – Wanna Love You

„Ne bucuram ca Andei i-a placut piesa din prima si a dorit sa faca acest feat, pentru noi inseamna mult, mai ales ca am stiut din start ca vocea ei este ceea ce ne trebuie sa completeze piesa” a spus Felix.

„Ne-am lasat condusi de Anda, am avut incredere si uite unde am ajuns. Trebuie sa vedeti clipul sa vedeti unde am ajuns” a spus amuzat Cristi.

Dupa ce au cucerit mai multe tari cu primul lor single, baietii de la Last Night au inceput anul in forta cu un feat alaturi de Fly Project si acum o piesa impreuna cu Anda Adam:

„Clar am inceput anul cu dreptul si se pare ca o tinem tot asa. Anul 2016 este anul colaborarilor pentru noi, fie ca este vorba de familia Fly Records, din care facem parte, sau alti artisti importanti din industria muzicala romaneasca precum este Anda Adam” a declarat Bogdan.

Anda Adam s-a auzit recent pe radio cu Nu te-am uitat, continuarea succesului pe care l-a avut la inceputul anilor 2000 cu R.A.C.L.A., Nu ma uita, dar a lansat si un single pe cont propriu – Save Me Tonight. In schimb, baietii de la Last Night tocmai au lansat un nou single, alaturi de Fly Project – Next To You.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *