Last Night - Big World, single nou

Last Night – Big World

loading...

Last Night – Big World

Dupa “Liar”, “Hai, hui” si “Next to You”, baietii din trupa Last Night revin cu un nou single. “Big World” este o piesa care iese din tiparul cu care baietii si-au obisnuit fanii, avand un mesaj puternic ce te va pune pe ganduri. Noul single este prima lansare dintr-o toamna ce se anunta aglomerata pentru baieti, avand pregatite inca alte 3 piese, printre care si un featuring surpriza cu o voce feminina faimoasa. Băieții din trupa Last Night nu se feresc să recunoască faptul că de multe ori se comportă imatur. Găsesc un motiv de distracție în aproape orice activitate.

Dupa single-ul Liar, care a cucerit Europa de Est și nu numai, fiind numarul 1 in topurile radio și Shazam și avand milioane de vizualizari pe YouTube, cei trei baieți de la Last Night lanseaza “Big World”. Noul single Last Night a fost produs de catre Fly Records, sub indrumarea Fly Project, continuand astfel colaborarea de success de pana acum. Desi au fost nevoiti sa schimbe componenta formatiei dupa plecarea lui Bogdan, Cristi si Felix s-au adaptat rapid si isi doresc sa lanseze cat mai multe piese de succes.

Asculta  Last Night – Big World

“Este ceva nou pentru Last Night, cel putin din punct de vedere al mesajului, dar suntem convinsi ca lumea se va regasi usor in versuri. Ne bucuram ca putem sa aratam fanilor si o alta parte a noastra”, spun baietii de la Last Night

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *