Lariss - Lova Boay, single nou

Lariss – Lova Boay

loading...

Lariss – Lova Boay

Lariss a lansat videoclipul noului single ”Lova Boay”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Shift. Noul single “Lova Boay” are un sound potrivit pieței din America Latină, dar și din Europa. Pentru videolipul noii melodii, Lariss a lucrat cu o echipă formată din Alex Ifimov (make-up si hair) și Marius Fierascu (styling), iar Maria Tarus (coregrafie). Videoclipul pentru “Lova Boay” a fost filmat in Bucuresti de catre Bogdan Daragiu, iar cadrele de beauty de catre Khaled Mokhtar, cel care a filmat si regizat primul videoclip al artistei “Dale Papi”. Vara aceasta, Lariss a lansat a doua sa colaborare, de data aceasta cu A Flow Mobz, o trupa fresh, un duo cu influente hip hop, RnB si trap din Grecia. “Prefer” feat. Shift și “Droppin da Bomb” sunt single-uri care au cucerit publicul cu peste 8, respectiv 12 milioane de vizualizări.14141698_543960225806388_4884083003382658916_n

“Sunt încântată să lucrez cu această echipă: Alex Ifimov este mereu la înalțime și are grijă să fiu draguță de fiecare dată. Marius Fierascu este cel cu care colaborez mereu pe parte de styling pentru că doar din câteva referințe, îmi face cele mai cool outfituri, iar Maria Tarus este o dansatoare profesionistă care a făcut o super coregrafie pentru acest video care mi-a plăcut și pe care am învățat-o foarte repede”, a spus Lariss.

Asculta   Lariss – Lova Boay 

“Piesa ”Lova Boay” este una de dans, cu energie, în limba spaniolă, dar și engleză, cum obișnuim noi să spunem „Spanglish”. Acest proiect a fost început inițial de mine și Shift pentru un alt artist acum aproximativ 2 ani, dar mi-a plăcut foarte mult ideea, mi-am însușit-o fără probleme și am continuat-o împreună cu Shift pentru mine. Încă de la început, sound-ul a fost simplu și aerisit, deci nu a fost nevoie de foarte multe modificări când am revenit asupra proiectului.
Această piesă este din partea mea pentru toți ascultătorii acestui gen de muzică și chiar sper să vă placă!”, a mai spus artista.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *