Lariss - I Love You, single nou

Lariss – I Love You

loading...

Lariss – I Love You

Lariss a lansat un single nou, intitulat ”I Love You”. Piesa este dedicată atât fanilor artistei, cât și celor care au sărbătorit Valentine’s Day.“I Love You” a fost compusă de Marius Ivancea – What’s Up (muzică și versuri) și produsă de Lariss, Gabriel Istrate (Shift), Bogdan Pauna (Sllash a facut remixul piesei „Droppin’ da Bomb”). Single-ul de debut “Dale Papi” are peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube și a atras atenția casei de discuri Universal Music Latin Entertainment. Astfel, Lariss a devenit colega cu artiști renumiți ca Enrique Iglesias, Alejandro Sanz, J Balvin, Daddy Yankee, David Bisbal și Eros Ramazzotti.

Lariss ILY

„Am preferat ca aceasta piesa sa curga de la sine. Ne-am adunat mai multi artisti si producatori: What’s Up, Shift, Bogdan Pauna alias Sllash si cu mine, un producator talentat care imi place foarte mult si asa a iesit piesa “I Love You”, piesa pe care m-am gandit sa o lansez de Valentine’s Day, cadou din partea mea pentru toti indragostitii, mi s-a parut momentul perfect. Las ascultatorii sa se bucure de aceasta piesa”. Inca nu am filmat niciun videoclip pentru „I Love You”, dar in schimb am avut deosebita placere sa lucrez cu Laurentiu Anton pentru un promo photoshoot al acestei piese, de care sunt foarte multumita. Trebuie sa mentionez ca intreaga echipa este una foarte profi si este formata din Kim Czane – make up, Y Ran Sa Rah – hair si Marius Fierascu – styling”, a spus Lariss.

Asculta   Lariss – I Love You

În 2016, Lariss a lansat mai multe piese, atât pentru Romania, cât și pentru piața internațională. După colaborarea cu Shift pentru “Prefer”, “Lova Boay” și “Another Level” cu A Flow Mob, a lansat și “Ladidadi” și a fost compusă și produsă de Borislav Milanov și Symphonics Entertainment. Remixul piesei “Ladidadi” a fost lansat și într-o variantă specială, împreună cu artiști cunoscuți din Bulgaria – Bobo și regina R&B Truth Hurts „IZBIAGAI OT SKUKATA”, produsă tot de Borislav Milanov și Symphonics Entertainment.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *