LARISA feat. Tudor Chirila - Ramai cu bine | Jazz Version,

LARISA feat. Tudor Chirila – Ramai cu bine | Jazz Version

LARISA feat. Tudor Chirila – Ramai cu bine | Jazz Version

Larisa Mihaeș, fosta concurenta la Vocea Romaniei, a înregistrat impreună cu Tudor Chirila o versiune jazz a piesei ”Ramai cu bine”. Hitul Deliei capata rezonanta jazz-ului anilor ’20, fiind adăugate si cateva accente personale. ”Pe LARISA o auziţi pe două piese de pe ultimul album VAMA. Zic să o urmăriţi atent, îşi va lansa foarte curând propriile cântece. Da’ între timp am zis să ne jucăm puţin aşa că ne-am oprit la hitul verii trecute. Primele reacții au fost pozitive, Delia apreciind postarea lui Tudor și implicit noua versiune a piesei sale cu Macanache. Coverul piesei ”Rămâi cu bine” este, de altfel, numai ”o joacă”, menită să intrige publicul. Ce-a ieşit vedeţi mai jos.

Larisa pregătește multe alte surprize muzicale. După participarea la Vocea României din 2014, a semnat cu Agenţia de Vise, compania de management și booking cu care colaborează și Tudor. Artista va lansa în curând primul ei single, lucrând în paralel și la albumul ei de debut. Înainte, însă, ca prima ei piesă originală să fie lansată, Larisa stârnește curiozitatea publicului printr-o interpretare aparte a hitului Deliei, ”Rămâi cu bine”. Îl are alături pe fostul ei antrenor, Tudor Chirilă, care își pune și el amprenta artistică și actoricească pe una dintre cele mai fredonate și discutate melodii ale verii lui 2017.

Asculta    LARISA feat. Tudor Chirila – Ramai cu bine | Jazz Version

Delia, să nu dai prea tare :))))”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook, mesajul servind și pe post de teaser pentru piesele ce urmează a fi lansate.

De curând, Tudor a fost confirmat ca antrenor în sezonul 8 al emisiunii Vocea României, marcând astfel cea de-a 5-a sa ediție în juriul concursului de talente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *