Lana Del Rey - Love, single nou

Lana Del Rey – Love

loading...

Lana Del Rey – Love

La doua zile dupa lansarea noului single „Love”, Lana Del Rey ne ofera un videoclip magic pentru aceasta piesa. Clipul a strâns peste 1.3 milioane de vizualizari în doar 12 ore si este o adevarata „space opera”. Acesta este primul single extras de pe viitorul album al artistei baroque pop din SUA. Clipul debuteaza cu o imagine angelica a Lanei, pe fundal alb-negru si cu flori în par. Acompaniata de o figura misterioasa de rocker al epocii hippie Lana ne poarta într-o poveste de dragoste clasica între doi tineri. Tonul este retro-futurist pentru ca vedem masini din anii 60 si 70, un ton sepia, dar si telefoane moderne în mâinile tinerilor.

lana-del-rey-love-video

Pe la mijlocul acestui material video realizam ca se întâmpla ceva special si ca în filmele SF masina este ridicata la cer, catre astre. Mai multe cupluri sunt transportate pe Saturn, în vreme ce Lana cânta acum pe un fundal spatial demn de un film Avengers. Cuplurile îsi încheie aventura cu o uriasa eclipsa pe cer, iar daca Lana Del Rey va continua aceasta poveste cu unul din scurt metrajele sale clasice are sanse mari la premii în anul ce urmeaza. Regizorul Rich Lee a facut o treaba excelenta cu „Love”, el regizând recent si clipul „Cold” al celor de la Maroon 5.

Asculta   Lana Del Rey – Love

Între timp artista a declarat urmatoarele despre viitoarele sale melodii: Am compus primele 4 albume pentru mine, dar acesta e pentru fanii mei si e despre locul în care sper ca ne îndreptam cu totii. Am numeroase lucruri cool sa va spun de-a lungul acestei luni si unele evenimente cool ce urmeaza, deci fiti pe frecventa. Toti prietenii nostri se afla în noul videoclip: Hunter, Jonathan Wilson cânta la tobe, Jeff si Omar sunt în trupa mea, Savannah este în clip, se afla în camion cu Hunter. Îmi place tot ce a facut regizorul Rich, cu scenele spatiale ce arata atât de realist, dar si suprarealist în acelasi timp.

Artista a mai afirmat si ca apreciaza ca lucreaza cu Interscope, casa de discuri flexibila cu privire la termenele limita pentru realizarea albumului. Del Rey si-a confirmat prezenta la festivalul Øya 2017, dar si la Lollapalooza Paris. Deocamdata nu avem un nume pentru albumul cel nou, dar el urmeaza sa fie anuntat în saptamânile viitoare.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *