Lana Del Rey – Doin’ Time

Asculta online, Lana Del Rey - Doin’ Time, muzica noua 2019
loading...

Asculta online Lana Del Rey – Doin’ Time, muzica noua 2019

Lana Del Rey lanseaza piesa „Doin’ Time” impreuna cu un videoclip. „Doin’ Time” este de fapt un cover dupa piesa trupei Sublime, iar originalul se lansa în 1997.

A venit ziua cea mare a lansării unui nou album Lana del Rey, iar ocazia este sărbătorită prin lansarea unui single. Numele său este „Doin’ Time”, iar piesa primeşte un videoclip tribut pentru filmele din anii ’50. Lana se transformă într-o uriaşă, care ia cu asalt oraşul Los Angeles. Videoclipul „Doin’ Time” este un tribut cât se poate de clar pentru un cult movie, dar şi un B Movie din 1958, „Attack of the 50 Foot Woman”. Lana Del Rey cântă despre viaţa relaxată şi fără griji de pe coasta californiană, în vreme ce în clip se dezlănţuie haosul. Femeia uriaşă apare doar ca un film la un cinema drive in şi o meta poveste de dragoste se instalează în clip. Astfel, o protagonistă blondă (tot Lana) este înşelată la cinema.

Lana Del Rey – Doin’ Time

Apoi creatura cea uriaşă iese din peliculă pentru a pedepsi infidelitatea unei figuri masculine tip James Dean. Femeia gigantică o răzbună pe fata cu peruca blondă, cele două schimbând priviri şăgalnice spre final de clip. Videoclipul este regizat de către Rich Lee, care aplică un efect old school vignette peste creaţia sa. Victima Lanei din acest material este eterna să inspiraţie, oraşul Los Angeles. Lee a colaborat cu Lana şi la clipurile „Love” şi „Lust for Life” din 2017.

Iniţial track-ul a fost înregistrat pentru un documentar despre formaţia Sublime, regizat de Bill Guttentag. Artista s-a declarat mereu fascinată de acest grup, pe care îl consideră definiţia sunetului din sudul Californiei.

Lana Del Rey se pregăteşte de un turneu de promovare a noului album începând cu luna septembrie. În ultima lună artista a lansat şi piese ce nu se vor găsi pe LP, „Looking for America” şi „Season of the Witch”. Prima este reacţia muzicianei la atacurile armate din SUA, iar a doua este o melodie extrasă din coloana sonoră a filmului „Scary Stories to Tell In The Dark”, al lui Guillermo del Toro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *