Kygo & Ellie Goulding - First Time, single nou

Kygo & Ellie Goulding – First Time

loading...

Kygo & Ellie Goulding – First Time

Ellie Goulding si Kygo vin cu un videoclip incendiar pentru cea mai recenta colaborare a lor, ”First Time”. Videoclipul se deschide cu o Ellie Goulding care reflecta asupra trecutului, in timp ce in camera, pe jos, se afla o statuie care pare sa prinda viata. După colaborarea cu Selena Gomez, pentru piesa „It Ain’t Me”, Kygo a revenit cu un nou featuring de impact. Noul single al DJ-ului, ”First Time”, este lansat în colaborare cu Ellie Goulding și vine însoțit de un videoclip bogat în efecte speciale. Pe masura ce videoclipul se desfasoara ne intoarcem in trecut, iar statuia pe care o vedeam la inceput se dovedeste a fi Kygo, intr-o poveste cu final mai putin fericit, in care se joaca, la propriu, cu focul.

Kygo-Ellie-Goulding-First-Time-2017

Ellie Goulding este una dintre cele mai populare artiste britanice ale valului indie-electro-pop. Piese precum ”Lights”, „Anything Could Happen” și „Burn” au ocupat poziții fruntașe în clasamentul single-urilor din UK, intrând în playlist-urile posturilor de radio de pretutindeni. În ianuarie 2015, Ellie a lansat piesa ”Love Me like You Do”, înregistrată pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”. Melodia a devenit hit la nivel internațional, pentru această piesă, Ellie primind prima sa nominalizare la Grammy, în categoria Best Pop Solo Performance. Ultimul album al artistei, ”Delirium”, a fost lansat în 2015. Discul a debutat pe poziția a 3-a atât în topul american Billboard 200, cât și în topul albumelor din UK. Ellie Goulding va concerta în august la UNTOLD 2017, alături de Hurts, Tinie Tempah, Martin Garrix și multe alte nume sonore ale scenei electro.

Asculta   Kygo & Ellie Goulding – First Time

Kygo nu se afla la prima colaborare care sa il aduca in playlisturile din aceasta perioada, el a mai bifat si un single alaturi de Selena Gomez -” It Ain’t Me”, in timp ce piesa cu Ellie Goulding a debutat intre primele zece clasate in Hot Dance/Electronic Songs. Cantareata britanica va veni in aceasta vara si in Romania la festivalul Untold si vom avea ocazia sa o ascultam cu hiturile” Still Falling for You” sau ”Love Me Like You Do”. Kygo este cunoscut datorită notei personale pe care a folosit-o în abordarea unor piese precum „I see fire”- Ed Sheeran, unul dintre cele mai îndrăgite remixuri din topurile mondiale, „Sexual healing” al lui Marvin Gaye sau „High for this”, interpretat de Ellie Goulding. Cu peste 80 de milioane de vizualizări pe youtube și souncloud, show-uri sold-out pe mai multe continente, Kygo este unul dintre cei mai talentați tineri artiști ai momentului.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *