Kosmic Blues - Little Sparrow, single nou

Kosmic Blues – Little Sparrow

loading...

Kosmic Blues – Little Sparrow

Kosmic Blues a lansat primul single și videoclip, „Little Sparrow”. Acesta este un cântec tribut adus Ellei Jenkins, cântăreața de origine americană supranumită „The First Lady of the Children’s Folk Song”. De realizarea videoclipului s-au ocupat Cosmina Soare (concept creativ), Eric Gabi Popescu, Ioana Nestorescu Bălcești (scenografie și character design), Larisa Boblea (video, editare și post-productie), Ana Dobrescu și Ana-Maria Buidan (editare și post producție). Pentru acest clip au fost folosite atât tehnici digitale de animație, cât și o tehnică mai puțin întâlnită în producția video muzicală din România, și anume cea a teatrului de umbre.

15203137_227389461006050_873666513461895143_n

La baza conceptului creativ al noului material a stat realizarea unei povești animate în jurul personajului „Little Sparrow”, un copil care pornește pe un drum inițiatic, cu indicii la tot pasul. De cele mai multe ori, călătoria în sine e mai importantă decât drumul, iar acesta este și mesajul cântecului – să încercăm să găsim, dincolo de piedici, bucuria în Univers.Numele trupei, după cum sugerează, este un fusion de blues, funk și beat-uri electronice, cu un strop de folk, jazz si old school rock. Kosmic Blues există în această formulă din luna martie 2016 și, până în prezent a susținut concerte atât la festivaluri precum Electric Castle, cât și la evenimente outdoor – Roaba de Cultură, Herăstrău, Summer Bike Fiesta sau în diverse cluburi din București.

Asculta   Kosmic Blues – Little Sparrow

„Little Sparrow a fost cântecul care am simțit că mișcă ceva în energia și emoția publicului la concertele noastre, așa am știut că trebuie să ducem povestea lui mai departe. Dacă anul acesta a fost unul de înregistrări, anul 2017 va fi unul de lansări, atât compoziții proprii, cât și reinterpretări și reorchestrări ale unor cântece-comoară, cum ne place nouă să le spunem.”, declară trupa Kosmic Blues . Kosmic Blues înseamnă Cosmina Soare (voce), Robert Petre (UFe – percuție / DJ / scratch), Paul Alexandru (Acoustic Paul – chitară).

Trupa exista in aceasta formula din luna martie, 2016, si face parte din familia de artisti Vinyl, Rum, Tapas & Wine. Kosmic Blues a sustinut concerte, pana in prezent, atat la festivaluri precum Electric Castle, cat si la evenimente outdoor-Roaba de Cultura, Herastrau, Summer Bike Fiesta sau in diverse cluburi din Bucuresti.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *