Kodaline – Shed a Tear

Kodaline – Shed a Tear

Kodaline ne îndeamnă să fim solidari cu cei aflați în suferință în noul videoclip ”Shed a Tear”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Politics of Life”, așteptat să apară în luna august. Noua piesă a irlandezilor are un mesaj emoționant, făcând apel la solidaritate față de acei nu primesc sprijin de nicăieri, fiind nevoiți să depășească singuri experiențe dificile, uneori chiar traumatizante. ”Shed a Tear” este centrul emoțional al celui de-al treilea album de studio al trupei, ”Politics of Life”. Discul va fi lansat pe 10 august și va mai include o melodie cu un mesaj emoționant. Conform Irish Mirror, piesa ”Angel” de pe acest album a fost compusă în memoria unui fan care a leșinat la unul dintre concertele formației, ulterior murind.

Kodaline va concerta anul acesta pentru prima oară în România. Formația a fost confirmată în line-up-ul festivalului Summer Well, alături de Bastille, Cigarettes After Sex, The Kooks, Rationale. Kodaline a ajuns în atenția fanilor și a criticilor de muzică în 2012, cu „All I Want”, o baladă rock ce nici măcar nu a intrat inițial în planurile de lansări de piese ale trupei. Se pare, însă, că dramatismul melodiei și povestea clipului au făcut ocolul YouTube-ului, cucerindu-i pe mulți dintre ascultători. În scurt timp DJ-ul BBC Radio 1, Fearne Cotton, a declarat „All I Want” piesa săptămânii, de aici ajungând pe coloana sonoră a serialului „Anatomia lui Grey” (episodul „Remember the Time” din sezonul 9).

Asculta   Kodaline – Shed a Tear

Înainte de a lansa un album de debut, Kodaline primea deja o nominalizare din partea BBC pentru Sound of 2013 și încă una din partea MTV, pentru Best New for 2013. Primul LP, ”In a Perfect World”, a fost lansat în iunie 2013 și a intrat direct pe prima poziție în topul discurilor din Irlanda. Pe același loc s-a plasat și cel de-al doilea album, ”Coming Up for Air”, apărut în 2015.

”Videoclipul oficial al piesei ”Shed a Tear” este în sfârșit aici ! Suntem mândri de el – sperăm să vă placă și vouă”, declara Kodaline.

Tracklist ”Politics of Life” – Kodaline:

Follow Your Fire
Hide and Seek
Angel
Worth It
Shed a Tear
Head Held High
Born Again
I Wouldn’t Be
Don’t Come Around
Brother
Hell Froze Over
Temple Bar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *