KLYDE - Ama

KLYDE – Ama

loading...

KLYDE – Ama

KLYDE ne cucereste cu noul single “Ama”. Incheiem luna dedicata iubirii cu un single fresh, intens si incitant. KLYDE lanseaza prima sa piesa alaturi de Roton Music, “Ama”, care reuseste sa ne ne invaluie intr-o poveste plina de mister si senzualitate. Compusa de catre Liviu Tanasoiu si Dorin Ochenatu, “Ama” are in prim-plan un moment des intalnit in care te simti atras de o persoana si faci tot posibilul pentru a o cuceri. Acesta este inceputul unei cariere internationale pentru KLYDE, mai ales ca limba engleza este cea in care isi exprima starile cel mai bine.

KLYDE-cucereste-cu-noul-single-Ama

“Ama” are parte de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar a carui viziune reda perfect enigmele din jurul povestii de dragoste ce tocmai se infiripa. “Ama” este inceputul unei cariere internationale pentru KLYDE, mai ales ca limba engleza este cea in care isi exprima starile cel mai bine. “Filmarile au mers foarte bine , ma bucur ca mi s-a indeplinit dorinta de a lucra cu Khaled Mokthar, pe care il admir mult ca regizor. Totul a durat 12 ore, a fost si obositor dar a meritat, pentru ca sunt foarte multumit de rezultat”, a spus KLYDE.

Asculta  KLYDE – Ama

KLYDE, care a contribuit si la scrierea versurilor, s-a declarat incantat de vibe-ul si mesajul piesei: “In opinia mea, piesa are un „aer” misterios si senzual. E vorba despre atunci cand esti ademenit de o persoana necunoscuta si incerci sa faci tot ce poti pentru a fi impreuna cu ea, dar nici nu esti sigur daca miscarile tale sunt bune. As vrea ca publicul, cand o asculta, sa simta ca face parte din poveste”.

KLYDE a inceput sa se dezvolte ca artist si compozitor inca de la 13 ani cand a invatat sa cante singur la chitara. Inainte de asta, pe cand era copil, KLYDE obisnuia sa sustina concerte cu prietenii in cartierul in care a crescut. Artistul a participat la diverse concursuri si festivaluri de muzica, dar si de dans, printre care se numara TiMAF si X-factor. Carismatic si talentat, KLYDE a cantat si alaturi de Amna in piesa “Un Craciun Fericit”, dedicata sarbatorilor de iarna si lansata in decembrie 2015.

Muzicienii care il inspira provin din multiple genuri muzicale, printre care se afla Hurts, Adele, Bruno Mars, Jessie J, Drake, Major Lazer sau The Weeknd. Insa, daca ar trebui sa asculte o singura piesa pentru tot restul vietii, ar fi varianta acustica de la “Love Like This”, semnata de Kodaline.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *