Keo - Your Song, single nou

Keo – Your Song

loading...

Keo – Your Song

In aceasta primavara Keo isi declara pasiunea pentru pian si muzica intr-un show cu un concept nou, ”PIANOMANIA”, in cadrul caruia, artistul va interpreta cover-uri dupa artistii sai preferati. Prima piesă din cadrul show-ului prezentată publicului este ”Your Song”, o cunoscută melodie din repertoriul lui Elton John. In cadrul acestui show unic, Keo va interpreta la pian, acompaniat de catre trupa sa atat hiturile sale cat si cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor 60-90 ale artistilor sai preferati: Beatles, Queen, Prince, Elton John, Backstreet Boys, Robbie Williams, U2, Michael Jackson si multi altii.

Keo-Your-Song

Your Song, piesa lui Elton John lansată în 1970, a reușit să-și câștige locul printre cele mai importante piese din istorie: a fost inclusă în Grammy Hall of Fame și în The 500 Greatest Songs of All Time a revistei Rolling Stone. Keo își pune amprenta în acest tribut adus muzicii și pianului, iar coverul său este o reintrepretare plină de pasiune a legendarei piese. Seria de concerte ”PIANOMANIA” va debuta pe 27 martie. Spectacolul va fi „îmbrăcat” vizual de proiecții 3D, special concepute pentru acest proiect de catre regizorul Mihai Laz.

Asculta  Keo – Your Song

„Este una dintre piesele mele preferate de la Elton John, o piesă compusă la pian, perfectă pentru show-ul Pianomania, din acest motiv mi-a părut cea mai potrivită alegere pentru a începe seria de cover-uri”, a declarat Keo.

În perioada următoare, pentru a-și susține show-ul, artistul va lansa o serie de cover-uri. Fiecare reinterpretare are rolul de a împărtăși publicului iubirea pe care Keo o poarta muzicii și pianului.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *