Kendrick Lamar feat. SZA - All The Stars

Kendrick Lamar feat. SZA – All The Stars

Kendrick Lamar feat. SZA – All The Stars

Kendrick Lamar ne ofera o super colaborare cu SZA pentru „All the Stars”, piesa care se regaseste pe coloana sonora a filmului Black Panther. „All the Stars” suna exact cum ne-am astepta, cu un intro electro si un refren catchy de la SZA. Soundtrack-ul pentru Black Panther va fi produs si gandit de Kendrick Lamar, impreuna cu Anthony “Top Dawg” Tiffith si regizorul filmului, Ryan Coogler. Este pentru prima oara cand cei de la Marvel realizeaza o coloana sonora in intregime din material original si reprezinta si o premiera pentru rapperul din Compton.

„All the Stars” este o melodie a rapperului american Kendrick Lamar si a artistului american SZA. Scris de Lamar, SZA, Sounwave si Al Shux si produs de cei doi, melodia a fost lansată pe 4 ianuarie 2018 ca single single la albumul de coloană sonora a viitorului super-erou al Marvel Studios filmul Black Panther. Eliberarea sa a coincis cu anunțul lui Top Dawg Entertainment ca presedintele lor, Anthony „Top Dawg” Tiffith, si Lamar insusi ar fi produs albumul de muzică alba Panther Black. Studiourile Marvel au confirmat stirile si au dezvăluit ca Lamar a fost selectat de catre directorul Black Panther, Ryan Coogler, pentru a produce albumul de coloana sonora.

Asculta  Kendrick Lamar feat. SZA – All The Stars 

Anul trecut, Kendrick Lamar a venit cu albumul „DAMN”, un material foarte apreciat de critici care a fost certificat cu dublul disc de platina si a primit doua nominalizari la Premiile Grammy: „Best Rap Album” si „Album of the Year”, fiind cel de-al treilea material al rapperului care primeste o asemenea nominalizare. L-am ascultat cu single-uri precum „Humble”, „Loyalty” sau „Love”, in timp ce SZA a intrat in topuri pe cont propriu si alaturi de Maroon 5 cu „What Lovers Do”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *