Katy Rain - Tacerea, single nou

Katy Rain – Tacerea

loading...

Katy Rain – Tacerea

După ce a lansat videoclipul piesei „M-ai lovit”,o melodie în care a condamnat violența asupra femeii, Katy Rain vine să spargă tăcerea cu o melodie foarte profundă. Este o creație a artistei, iar fotografia generică, un autoportret în acuarelă, realizat de Katy Rain. Muzica și textul îi aparțin artistei, care și-a transpus imaginea și în poza de profil a piesei, realizând-o în acuarelă. Producția melodiei îi aparține lui George Sava, iar ecourile melodiei deja vor fi apreciate de fani și melomani. „Tăcerea are glasurile ei de înțelepciune: ascult-o” ( Nicolae Iorga) – de la acest motto a pornit autoarea și a vrut să spună multe printr-o melodie care exprimă de fapt, esența tăcerii.

audio-dupa-m-ai-lovit-katy-rain-vine-sa-sparga-tacerea--interpreta-a-lansat-o-noua-piesa-1484744479

Nu e secret că interpreții adesea aleg sa-și spună off-ul prin intermediul muzicii. Se pare că e și cazul lui Katy, care acum câteva luni a trecut printr-un divorț dureros, fapt care a inspirat-o și mai mult. Pe lângă versuri scrise de ea, melodia vine la pachet cu autoportretul interpretei. Nu e secret că aceasta și-a regăsit liniștea și în pictură, iar acum se poate lăuda deja cu câteva tablouri. Piesa ”Tăcerea” e scrisă de George Sava și are până la această oră peste 600 de vizualizări. Artista declara anterior că divorțul a apropiat-o și mai mult de băiețelul ei, Victoraș. Katy Rain și fostul ei soț Denis Condrea au a fost căsătoriți timp de 3 ani.

Asculta  Katy Rain – Tacerea

„Dragii mei, cei care imi sunteți alături… Vreau sa Va dăruiesc o părticică a sufletului meu… TĂCEREA poate vorbi… poate spune mai multe decat cuvintele… Ori este ceea ce se întâmpla atunci cand sufletul nu mai are nimic de spus potrivit nivelului simțirilor sale…Oarecum exprimarea nu face fata, dar parca nici nu ar avea mare sens…si Tăcerea rămâne a fi cea mai buna soluție … Sper sa simțiți si voi ce am simțit împreuna cu producatorul GeorgeSava atunci cand am creat aceasta lucrare . Pace si înțelepciune va doresc. Tshhhhhh….. asculta „TĂCEREA””, a scris Katy Rain.

„Ar fi paradoxal să zic ca am băgat „Tăcerea” într-o piesă, dar anume așa am simțit… și nu e vorba doar de tăcerea care poate fi interpretată că fiind nespusele dintr-o oarecare relație, generatoare de neînțelegeri, ci și de „Tăcerea” ca formă a „Zero-ului Simțirii”… Când dezamăgirile îți dăruiesc scutul de apărare față de propriile sentimente, în care conștiința îți poate înăbuși iubirea, pentru că sufletul nu mai vrea suferință… Dar totodată plânge, pentru că „a deveni robot”, totuși, nu e cea mai bună opțiune, ci un motiv și mai grav de luptă interioară”, a declarat artista, în contextul lansării melodiei.

Versuri – Tacerea

Mi-am inchis sufletul tu
Tu-l simteai si eu nu nu nu
Tu luptai si eu nu nu mai
Numai stiu unde am fi fi fi
Fiecare din noi stii
Stii ce doare in noi
Mi-am inchis sufletul tu
In trecut ai trecut tot tu
Mi-a trecut trecutul tu nu
E un vid intre doi
Un condensator de ploi
Stii ce doare in noi

Doare tacerea din noi
Face in pace in pace razboi
Doare tacerea din noi
Doare tacerea din noi

Fericirea-i din lut lut
Perechea cerului mut mut
A cerului mut in mare
Se aprinde soare-n zi
Zilele nu vor mai mai stii
Cat de tare a durut
Inca doare ai ai
Nu te mai nu ma mai
Te-as ruga sa stai
Dar nu nu urmeaza sufletul
Nici cu da nici cu nu
Si-n ce o cu.. tot

Doare tacerea din noi
Face in pace in pace razboi
Doare tacerea din noi

Cu atata liniste putem incerca a
Sa adunam dorinte
Cu cata dragoste putem impaca
Suflete respinse

Cu atata liniste putem incerca a
Sa adunam dorinte
Cu cata dragoste putem impaca

Doare tacerea din noi
Cu atata liniste putem incerca a
Sa adunam dorinte
Cu cata dragoste putem impaca
Suflete respinse

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *